2777
2789
عنوان

آشپزی و شیرینی پزی مامانای بهار 90 (کدبانوها بشتابین)

| مشاهده متن کامل بحث + 38680 بازدید | 732 پست
ژله رنگین کمان

مواد لازم :


پودر ژله آلبالو یا انار (قرمز) ......................... یک بسته

پودر ژله بلوبری ......................................... یک بسته

پودر ژله طالبی .......................................... یک بسته

پودر ژله موز ............................................ یک بسته

پودر ژله پرتقال ......................................... یک بسته

بستنی وانیلی ............................................ حدوداً دو لیوان

قالب ژله مناسب

طرز تهیه :

قبل از هر کار قالب ژله را کمی خیس کرده و در فریزر قرار دهید

من به ترتیبی که در مواد لازم نوشتم از پودرها استفاده کردم پس اول پودر ژله آلبالو یا انار که من از انار استفاده کردم

یک سوم هر کدام از بسته های پودر ژله را جدا کنید (برای اینکار میتونید از قاشق به عنوان پیمانه استفاده کنید )

در یک ظرف دو سوم و در ظرف دیگر یک سوم از پودر ژله را بریزید

قسمت دو سوم را با نصف لیوان آب جوش (یک لیوان = 200 سی سی) مخلوط کنید در ماکرو گذاشته ، 30 ثانیه با قدرت 100% (اگه ماکرو ندارید با روش بنماری )ولی حتماً این کار و انجام بدین تا پودر ژلاتین خوب خوب حل بشه

سپس نصف لیوان آب سرد اضافه کنید . قالب و از فریزر بیرون آورده و مایع را در قالب بریزید اگه مثل من عجله دارید و میخواین زودتر نتیجه کار و ببینید در فریزر قرار بدین در غیر این صورت از یخچال استفاده کنید .

حالا سراغ یک سوم پودر ژله میریم ابتدا پودر و با یک سوم آب جوش مثل بالا مخلوط کرده و بعد از حل شدن کامل با یک سوم بستنی مخلوط میکنیم ... من از یک قاشق سر پر بستنی سنتی استفاده کردم که در این صورت همونطور که ژله داغ است بستنی و اضافه میکنیم ولی اگر از بستنی پاستوریزه استفاده میکنید بهتره صبر کنید تا مایع ژله کمی سرد بشه

نکته : این کار برای جدا کردن رنگها از یکدیگر است پس برای مات کردن میتونید از خامه یا شیر هم استفاده کنید

نکته : این لایه هر چقدر نازک تر باشه زیبا تره

تا حالا مواد داخل قالب هم خودشو گرفته از فریزر بیرون بیارین و این یک سوم را که حالا کمی خنک شده روی ژله شفاف بریزید

نکته : یادتون باشه ژله زیری نباید خیلی سفت باشه چون باعث جدا شدن لایه ها از هم میشه و اگر هم خودشو خوب نگرفته باشه چون مایع رویی کمی گرم است باعث مخلوط شدنشون میشه و زیبایی کار از بین میره پس خیلی دقت کنید .

به همین ترتیب لایه های بعدی را درست میکنید
چیز کیک انار
بیسکویت ساقه طلایی 2 بسته پودر شده
کره 150 گرم
پنیرخامه ی می ماس 1 عدد
خامه پاکتی صورتی برزگ 1عدد
ژله آلوورا 1 عدد
ژله رنگی 1عدد میوه به دلخواه
این برای 15 نفر بسته
بیسکویت رو تو آسیاب پودرش کنین باید پودر بشه ها بعد

باکره که قبلا تو دمای محیط نرم شده تو کاسه با قاشق مخلوط کنین سپس قالب کمربندی رو دو تا فویل بندازین تا بشه چیز کیک رو بلند کرد از روش بعد بیسکویت و کره رو بریزین ته قالب با دست فشار بدین و کالا صاف صاف کنین 1 ساعت تو یخجال بمونه تا سفت بشه بعد در بیارین

پنیرخامه ی با خامه رو تو کاسه بریزین باقاشق مخلوط کنین بعد ژله آلوررا رو با یه لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد قاطی کنین خوب حل کنین رو بخار آب بعد با مخلوط پنیر و خامه مخلوط کنین و هم بزنید

حالا قالبی که بیسکویت توش ریختیم رو از یخجال دربیارین سپس مخلوط خامه و پنیر رو روی بیسکویت بریزین البته ژله باید سرد باشه بعد بذارین این لایه هم دریخچال ببنده
بعد از 2 ساعت ژله رنگی رو با میوه ولی ژله باید سرد سرد باشه وگرنه خامه رو سوراخ میکنه بعد میذارین یخچال دوباره ببنده
نوش جان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آموزش یه نوع کباب
فیله گوساله رو بگیری به قطعات مختلف برش بدین پیاز بزرگ 1عدد خلال کنین با دست فشار بدین تا آب پیازها بیرون بیاد بعد ماست سون 3 قاشق با نیم کیلو فیله گوساله و گوشتها رو ورز بدین . فلفل سیاه رو نیم کوب کنین کمی اضافه کنین و سپس در آخر کمی روغن زیتون بی بو اضافه کرده و 2 ساعت در یخچال در ظرف دربسته نگه دارین سپس سیخ کنین ونمک بپاشین وکباب کنین . حتما امتحان کنین یادتون نره .
اگه رژیم نیستین میتونین یه قاشق سس مایونز رو اضاف کنین به ماست سپس مخلوط کنین . عالی میشه نوش جان.
دوستان خوبم سلام روز همتون بخیر

خانمهای شیک و خوشتیپ حالا که دیدم همتون اینجا جمعین خواستم اطلاع بدم فردا شب یه تعداد محدودی

ساق شلواری ایتالیانا اصل با لیبل ترک هم براق هم مات همچنین ساق شلواری مارک پنتی ترک اصل و همچنین ساق شلواری و ساپورت همه و همه اصل به قیمت بسیار مناسب فروخته میشود فرداشب عکس کارهارو تو کلوپ لباس زیر میزارم کارهای ما تضمینی میباشد در صورت اصل نبودن کالا به همراه هزینه پست پس گرفته میشود


http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=23993
تاپیک لباسای خوشگل بچگونه من                              http://www.ninisite.com/discussion/topic/1361928/%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%B4%D8%B1%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%DB%8C%D9%87-%D8%B9%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%87-%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AC%D9%85%D9%84-%D8%A8%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87?postId=43669745
به به بهارخاتون
خوبی؟
دستت درد نکنه از دستورات
راستی به جای ساقه طلایی میشه پتی بور ریخت؟
و ژله سه بعدی بلدی ما رو مستفیض کنی؟
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید
شام دیشب ما :
آپلود عکس رایگان و دائمی
یه وقت فکر نکنید که با زیتون تزئین کردمااااااااااااا . صرفاً به خاطر صرفه جویی در مصرف ظرف بوددددددددددددد
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
ترشی بامیه با تمرهندی :
آپلود عکس رایگان و دائمی

دستور تهیه :
بامیه ها رو با سرکه کمی جوشاندم و بعد از هم جدا کردمشون . (من توی سبد ریختم که سرکه هاش جدا شن ولی سرکه رو دور نریختم . )
توی سرکه ای که بامیه هاشو جدا کردم تمرهندی رو ریختم و با دست (دستکش دستم بودااااااا) خوب ورز دادم و بعد صاف کردم تا پوست و هسته های تمرهندی جدا بشن .
سیر رو هم میکس کردم ولی برای اینکه ظاهر زیباتری داشته باشه بهتره که نگینی خرد کنیم .
حالا بامیه ها رو با تمر هندی و سیر مخلوط کرده و در ظرف میریزیم و لابلاش هم فلفل میذاریم .
حدود ده تا پانزده روز زمان میخواد تا جا بیوفته .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
بفرمائید بیسکویت :
آپلود عکس رایگان و دائمی

دستور تهیه :
آرد 280 گرم - کره 125 گرم - پودر شکر 125 گرم - تخم مرغ 1 عدد - وانیل کمی . (اگر طعم دارچین رو دوست داشته باشین هم خیلی خوش مزه میشه .)
همه مواد رو با هم مخلوط کنید و کمی ورز بدین و 1ساعت در یخچال استراحت بدین . بعد بین دو لایه کیسه با وردنه صاف کنید و قالب بزنین . در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 15 ال 30 دقیقه بپزید تا حدی که کف بیسکویتها طلایی شود .
بافت این بیسکویت تا حدودی سفت هست .
متونین بهش دارچین بزنین و با قالب گرد دایره درست کنید و با چوب کبریت دو یا چهار تا سوراخ روش درست کنید و بعد از پخت شما دکمه های چوبی دارین .
آپلود عکس رایگان و دائمی
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز