2777
2789
عنوان

آشپزی و شیرینی پزی مامانای بهار 90 (کدبانوها بشتابین)

| مشاهده متن کامل بحث + 38680 بازدید | 732 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر خودم تخم مرغم زیاد بوده . چون کلفت شد ولی موادم زیاد نبود . در نهایت مدل پیتزاش کردم
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
سلام شیوا جون خوبیخانومی؟کم پیداییی؟
من معمولا عکس میزارم دستوراشم مییزارم..
ولی فقط من وهانیه وغزاله پای ثابت اینجاییم هیشکی نمیاد ..
اگه همه بیان وغذاهای روزانشونو بزارن بقول هانی آرشیو خوبی میشه ..
این عکس مال نته

اما برای منم همینطوری شده بود
دوباره دیشب به دستور شوهر خواهر پیراشکی درست کردم
مزه عالی بود البته شکل روش هم از این بهتر بودا
اما پفش دوست دارم بیشتر بشه
اما شکلش رو راضی نیستم
دوست دارم این شکلی بشه
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید
بله افسانه همینجوریه..فقط من دفعه اول برش زدم بعد رول کردم سختتر بود..ایندفعه کلی لوله اش کردم بعد برش زدم راحتتر بود...اگه زمان بیشتری هم بزاری ژله بگیره بهتره 45 دقیقه کمه بنظرم..
غزاله پیراشکی عکس دوم توی فر درست شده به خاطر همین خمیرش مثل نون پف داره ولی عکس اون تو روغن سرخ شده .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
منم زیاد ازین خمیرا نمیگیرم...ولی چرا مارکاشون فرق داره یبار یوفکا گرفتم مارک 9595خیلی بدرد نخور بود همش تیکه تیکه میشد...ازینام یبار گرفتم خیلی خوشگل میشه شبیه صدفه ولی چون زیاد استفاده نمیکنم مارکش رو یادم نیست

100%خمیری که خودت درست کنی بهتر وبصرفه تره...من که هوس کردم بیدار شدم میرم دنبالش ببینم چجوری درست میشه..اگه درست کردم که میزارم اینجا
آفرین مهدیه خیلی هم خوب وعالی..مهم نیست حتما خاص باشه که..هر خانواده ای یه سری غذا ها رو بیشتر درست میکنه شاید بنظر خودت خاص نباشه ولی برای کسی که تو لیست عادات غذاییش نیست خاص میشه

برای ژله حدود 2 ساعت اگه تو یخچال بمونه فکر کنم مشکل ترک خوردن رو نداشته باشه..همه جا گفتن 45 دقیقه ولی هنوز اونموقع درست خودشو نگرفته اگرم بیشتر از 2 ساعت بمونه هم شکننده میشه