2777
2789
عنوان

آشپزی و شیرینی پزی مامانای بهار 90 (کدبانوها بشتابین)

| مشاهده متن کامل بحث + 38680 بازدید | 732 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عدس رو میپزی و میذاری آبش بره
اسفناج رو خوب سرخ میکنی که آبدار نباشه یا یه بخار میدی و میریزی تو سبد که آبش بره
پیازداغ فراوون درست میکنی و بهش نمک و فلفل و زردچوبه میزنی و بعد اسفناج و عدس رو بهش اضافه میکنی و بعد داخل خمیر پیراشکی میذاری و سرخ میکنی

این غذا کمی تند هستش .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
توی خمیر فیلو هر چیزی رو بذاری و سرخ کنی بورک میشه
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
ا چه جالب پس من ندونسته بورک درست کردم
مرسی عزیزم

من کلا اسفناج خیلی دوست دارم اونم ترکیبش با پیازداغ فراوان عالیه
با عدس خوب میشه؟
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید
خیلی خوشمزه میشه . در حد عالیییییییییییی
تزئینش هم با شوهر خواهر مهربونم بود
با هم صفا کردیم تو آشپزخونه

دستش درد نکنه
از خواهرم که بخار درنمیاد . با این دمش گرم
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید
اتفاقاً خیلی هم خوبههههههههههههه

اینجا قرار نیست غذا درست کردن هامونو به رخ هم بکشیم میخوایم یه ارشیو غذا درست کنیم تا غذاهامون از روزمرگی در بیان .
آفرین غزاله ..پیراشکیات که خوشگل شدن...من گاهی حال داشته باشم تختم مرغ وزعفران رو با قلمو میمالم روش کنجدم میزنم خوشگل وخوشرنگتر میشه

هانیه یعنی عاشق شارلوتت شدما..الان مدتهاس میخوام درست کنم هنوز چیزم اجازه ندادههههههه ولی دیگه با این تصویری که دیدم باید بدرستم