2777
2789
عنوان

آشپزی و شیرینی پزی مامانای بهار 90 (کدبانوها بشتابین)

| مشاهده متن کامل بحث + 38680 بازدید | 732 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 



ایول بابا متینننننننننننن
کالباسم خودت درست میکنی!!!!!!!!!!!
دمت گرمممممممممم
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
از همین روغن های حلبی . فقط لادن طلایی نگیر . معمولی باشه مثل قو
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
من به جای متین دستور تهیه کالباس مرغ خانگی رو میذارم .

مواد لازم :
مرغ درشت یک عدد
مغز نان ساندویچی خرد شده ۳قاشق غذا خوری
سیر ۳ الی ۴ حبه درشت
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
سایر ادویه ها در صورت تمایل
باقلا یامغز پسته ۱ قاشق غذا خوری
هویج قطعه قطعه شده و پخته ۱/۵ قاشق غذا خوری
سلو فون ۱متر

طرز تهیه :
پوست و چربی و استخوان را گرفته و گوشت آنرا با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید . مغز نان ساندویچی را خیس کرده و با نمک و ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .

یک سر سلو فون ( من از مارک لایه محافظ پیام استفاده میکنم ) را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید و باقلا (یا پسته )و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید این عمل صرفاً به خاطر این است که اطراف کالباس کاملاً گوشتی باشد . وجود باقلا و هویج فقط برای زیباکردن کالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمیدهد .

بعد به کمک دست سلوفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید و در ضمن رول کردن سعی کنید حباب هوا در آن نماند و گوشت فشرده شود و دوسر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد . سلوفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید و چون براحتی روی هم قرار میگیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمیشود یکسر کالباس را با سیمهای مخصوص بسته بندی محکم ببندید و از سر دیگر با دست گوشت را فشرده کنید تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار میدهید سفت باشد سپس سر دیگر را هم با همان سیمها ببندید .

ظرف بزرگی را انتخاب کنید که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد و آب در ظرف ریخته روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید . نگته مهم این است که آب حدافل ۲ سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود . یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود .
بعد از اینکه پخته شد کالباس رادر یخچال گذاشته تا کاملاً سرد شود و بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمی خورد .
بهترین روش جایگزین سلوفون، استفاده از روده گوسفند است که متاسفانه دسترسی به آن مشکل میباشد .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
متین بیا بگو طبق همین دستور درست کردی؟
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
آورین هانی...مواد من یکم فرق داشت

مرغ چرخ کرده یک کیلو
قارچ ریز 100 گرم ( می توانید حذف کنید )
هویج 1 عدد ( می توانید حذف کنید )
مغز پسته 30 گرم ( می توانید حذف کنید )
سیر 4 حبه
زرده تخم مرغ 3 عدد
آرد 3 ق غ
روغن مایع 3 ق غ
نمک 1 ق م
اسانس دود نصف ق س

ادویه کالباس شامل : ( فلفل سیاه نصف ق م + زنجبیل نصف ق م + تخم گشنیز نصف ق م + دارچین یک چهارم ق م + هل نصف ق م + میخک 3 پر + جوز هندی یک چهارم ق م + آویشن نصف ق م)


این ادویه ها خیلی طعمش رو مثه بیرون میکنه...من تو فویل گذاشتم 3 لایه...مرغ وسیر رو هم حداقل 3 بار چرخ میکننم
وای من همه اینا رو ندارم که ادویه شو درست کنم .

اسانس دود چیههههههههه!!!!!!!!!!
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
چگونه غذاهای‌مان را خوش‌طعم‌تر کنیم؟

آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب �کدبانو� را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند. به همین دلیل در اینجا به برخی از طعم‌دهنده‌های مواد غذایی مختلف اشاره می‌کنیم تا طعم غذایتان بهتر و لذیذتر شود…

۱) پنیر خامه‌ای + تخم‌مرغ: ۲ تخم‌مرغ خام را خوب هم بزنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری کره را با یک‌چهارم فنجان پنیر خامه‌ای و کمی نمک مخلوط کنید و این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی پنیر و کره کاملاً آب شدند، تخم‌مرغ‌ها را به ظرفتان اضافه کنید و پس از هم زدن تمام مواد با یکدیگر، درِ ظرف را تا پف کردن و پختن کامل تخم‌مرغ‌ها ببندید. بعد از حدود ۵ دقیقه یک املت فوق‌العاده خوش عطر و طعم خواهید داشت. افزودن کمی پودر آویشن به این املت، خوشمزه‌ترین صبحانه عمرتان را برای شما فراهم خواهد کرد.

۲) قهوه + استیک: اگر قصد درست کردن استیک یا حتی گوشت تنوری دارید، می‌توانید از پودر قهوه نیم‌کوب برای طعم دادن به گوشت استفاده کنید. ترکیب پودر قهوه اسپرسو، نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه‌ای، زیره سبز و چند دانه فلفل سیاه بهترین ترکیب برای طعم‌دار کردن گوشت‌های استیک و کبابی است.

۳) مایونز + جوجه کباب: اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه‌کباب می‌تواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرم‌تر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکه‌های گوشت به آن اضافه کنید.

۴) آب‌لیمو + ماکارونی: خیلی‌ها به آب در حال جوش ماکارونی، کمی نمک اضافه می‌کنند. این بار به جای این کار یک قاشق غذاخوری آب‌لیموی تازه را به آب ماکارونی اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید. به این ترتیب هم حجم سدیم دریافتی را کاهش می‌دهید و هم طعم جدیدی را در ماکارونی تجربه خواهید کرد.
معمولاً بیشتر افراد طعم سبزی‌های بخارپز را دوست ندارند اما می‌توانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزی‌های بخارپز، طعمی مطلوب به آن‌ها بدهید

۵) آب سیب + کتلت: اگر می‌خواهید طعم کتلت شما با تمام کتلت‌های تمام دنیا متفاوت باشد، به جای پیاز رنده شده، از آب سیب غلیظ در تهیه مواد اولیه آن کمک بگیرید. افزودن کمی نان خشک خردشده به مواد اولیه کتلت می‌تواند شلی حاصل از افزودن آب سیب را نیز برطرف کند.

۶) برنج + شامی: اگر مقداری از برنج مهمانی شب گذشته‌تان باقی مانده است، اصلاً نگران نباشید. شما می‌توانید یک لیوان برنج پخته را خوب بکوبید و با کمی گوشت چرخ‌کرده و پیاز رنده شده آن را مخلوط کنید و پس از افزودن ادویه و سبزی‌های معطر، یک شامی بسیار خوشمزه سر میز غذایتان بگذارید.

۷) پنیر پیتزا + فیله سوخاری: معمولاً بچه‌ها علاقه فراوانی به خوردن فیله سوخاری و مرغ کبابی دارند. شما می‌توانید برای بالا بردن کالری و بهبود طعم گوشت‌های سوخاری از کمی پنیر پیتزای رنده شده و آب‌لیموی تازه استفاده کنید.

۸) خامه + سوپ سفید: اگر اضافه وزن ندارید، چربی خونتان بالا نیست یا می‌خواهید مهمانی برگزار کنید، حتماً به سوپ‌های سفید خود کمی خامه هم بزنید. افزودن خامه و جعفری تازه به سوپ‌های سفید عطری دل‌پذیر و طعمی به یاد ماندنی به آن می‌دهد.

۹) پنیر صبحانه + ماکارونی: وقتی ماکارونی را پختید و در ظرف مخصوص سرو آن ریختید، کمی پنیر صبحانه روی آن رنده کنید. مطمئن باشید با این کار یک رشته ماکارونی هم ته ظرفتان باقی نخواهد ماند.

۱۰) رب انار + مرغ: پس از اینکه تکه‌های مرغ را با آب و کمی نمک پختید، ۲ قاشق غذاخوری رب انار را با نصف لیوان پیاز سرخ‌شده و یک قاشق چای‌خوری زعفران دم‌کرده کمی تفت بدهید و روی مرغ‌ها بریزید. سپس اجازه دهید تکه‌های مرغ طعم‌دار شده به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.

۱۱) کنجد + نودل: نودل یکی از غذاهای مورد علاقه بسیاری از بچه‌های بدغذاست. شما می‌توانید به سادگی ارزش تغذیه‌ای آن را با افزودن کمی کنجد بوداده و پختن آن در آب مرغ یا آب گوشت بالا ببرید و با این کار طعم بهتری هم به آن بدهید.
اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه‌کباب می‌تواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرم‌تر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکه‌های گوشت به آن اضافه کنید .

۱۲) گل محمدی + برنج: برای طعم گرفتن برنج‌های بدون عطر می‌توانید هنگام خیس کردن آن‌ها چند گلبرگ گل محمدی را داخل آبشان بریزید تا عطر و طعم خوبی پیدا کنند. اگر برای ناهار می‌خواهید برنج سفید بپزید، برای یک‌بار هم که شده این توصیه را امتحان کنید.

۱۳) روغن کنجد + سبزی‌های بخارپز: معمولاً بیشتر افراد طعم سبزی‌های بخارپز را دوست ندارند اما می‌توانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزی‌های بخارپز، طعمی مطلوب به آن‌ها بدهید. البته کمی تفت دادن این سبزی‌ها طعم بهتری به آن‌ها می‌دهد.

۱۴) آویشن + ذرت و نخودفرنگی: ذرت، نخودفرنگی، باقلا و لوبیا سبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید تا پوست رویی آن‌ها جدا نشود و ظاهر زشتی پیدا نکنند. افزودن کمی کره، نمک و آویشن می‌تواند طعم این سبزی‌ها را بسیار مطلوب‌تر کند
عدسی :
پیاز داغ - گوشت گردن گوسفند - گندم - عدس - نمک - فلفل - زرد چوبه

آپلود عکس رایگان و دائمی

هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز