2777
2789
عنوان

آشپزی و شیرینی پزی مامانای بهار 90 (کدبانوها بشتابین)

| مشاهده متن کامل بحث + 38680 بازدید | 732 پست
بیسکویت های کریسمس :

آپلود عکس

بیسکویت معمولی با هر قالبی که دارین درست کنید . برای رنگ روش هم سفیه تخم مرغ رو خوب میزنیم و بعد بهش پودر قند اضافه میکنیم و رنگ مورد نظرمون رو هم اضافه میکنیم بعد طراحی رو شروع میکنیم .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
مرسی مهدیه جون حتما دوباره میدرستم ..یه چیز دیگه هم سرنگ من 2 سی سی بود فکر کنم بزرگتر میگرفتم راحتتر بود

هانیه بیسکوییتات خیلی قشنگن من تا حالا بیسکوییت درست نکردم یکی از فانتزیامه

بچه ها این رولت فوق العاده سریع وراحته هر وقت حوصله غذا درست کردن نداشتین اینو درست کنین 10 مین بیشتر زمان نمیبره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکسای مهدیه خون برام باز نشد...
مرسی بچه ها اینقدرا هم بلد نیستم
سیب زمیتی ا رو با کارد و قاشق کوچک خالی کردم سخت نیست

شماها که خیلی کارتون درسته

باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست .
این حلوا رو هم امروز درست کردم من دورنگش کردم ولی میشه کاکائو یا هر چیزی که ذائقتونه اضافه کنین..بنظرم اگه تو قالب مافین درست میکردم بهتر بود جون اینجوری خیلی صاف در نیومد اونجوری یه تیکه در میومد...ولی مزش خیلی خوب بود

آپلود عکس

به به چه تاپیکی....یعنی شماها همتون هنرمندید آفرین..متین ,مهدیه؛ایرانا خیلی آفرین..هانیه که هیچی به قول آقا شاهین کوکب خانومه . بچه ها آفرین..من از داشتن دوستایی مثل شماها به خودم می بالم.باشد که غیرت منم یه روزی قلقلک بشه
پسرم ،برای سفید ماندن دفتر غمهات تمام تلاشم رو میکنم
آزاده من آکارئون هم درست کردم . اونم خیلی راحته ولی باید خمیر هزارلا داشته باشی .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
شوهرم خیلی بد غذاست...سوسیس و کالباس لب نمیزنه...سبزی دوست نداره...گوشت هم دکتر اجازه نمیده بخوره ...من موندم مرغ و ماهی چند تا غذا که همش تکرار میشه واسه همین از اشپزی بدم امده..
ناراحت شدن از یک حقیقت هزار بار بهتر از تسکین یافتن با یک دروغ است....
دستور آکاردئون اینجاست . ببین اگر به مزاجتون میخوره درست کن :
http://www.roozmenu.com/showthread.php?t=118&page=2

فقط اگه خواستی درست کنی یه جوری آب گوجه رو کم کن مثلاً سرخ کن یا کبابی کن و ...
هانی کجا دستورش بود من ندیدم؟! شاید باید عضو باشیم تا دیده شه؟

رولت خامه ای ..یهو هوس کردم ورفتم درستیدمش خیلی سریع آماده میشه..قبلا زرده وسفیده رو جدا میزدم طول میکشید ایندفعه باهم زدم خوبم شد

آپلود عکس

4 تا تخم مرغ با 3/4 شکر +1 ق چ وانیل+1/4 ق چ بکینک پودر رو باهم 5 دقیقه میزنیم...بعد آرد 3/4 پیمانه رو الک کرده وبهش اضافه میکنیم وهم میزنیم بعد توی سینی فر که کاغذ روغنی کشیدیم میریزیم ومیزاریم تو فر...حدود 8 دقیقه طول میکشه...بعد که خنک شد خامه رو میزنیم ورولش میکنیم میزاریم تو یخچال
با خمیر یوفکا درست کردم واقعا مزش عالی بود

آپلود عکس

یوفکا رو برشای مستطیلی زدم وتو مافین قرار دادم

مرحله اول جعفری رو با پنیر صبحانه مخلوط کردم و رویه یوفکا ریختم
مرحله بعد از قبل فیله مرغ رو با آبلیمو ونمک وپودر سیر وفلفل وکمی رب مخلوط کردم وگذاشتم یکم مزه بره تو خوردش بعد با کمی روغن سرخش کردم رو روی پنیر جعفریمون ریختم
آخر سر هم فلفل دلمه وگوجه وپنیر پیتزا ریختم وگذاشتم تو فر زمانشم همونقدر که پنیر طلایی شه کافیه حدود 10 دقیقه

چون پنیر صبحانه نمک داره نمک کم بریزین که شور نشه
آفرین متین .
من این هفته خیلی خسته بودم و حوصله هیچ کاری نداشتم . ایشالا از هفته بعد منم شروع میکنم .
2810