یکی از چارقلوها نمیدونم کدومشونه بغلی شده اساسی گفتم تاپیکای قبلی رفتیم دکتر میگه این چیزیش نیست عفونتو ایناهم نداره شب تا صبح باید اینو بغل کرد پدرمونو دراورده یه لحظه دقیقه هم نه بذاریش زمین گریه میکنه راهکارش چیه والا فکر میکنم شما بیشتر دکترا میدونین و راهکار میدین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اسی پسرمنم بغلی شده بود تاب خریدم بعدم روروک کمکم عادتش دادم. موقعی ک گریه میکنه بچه بغلش کنی بغلی نمیشه اولاش همه بچه هابغلی ان کمکم عادتشون بدید من کالسکه ام خریدم توخونه میذارم توش
خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
یه بار گذاشتم پاک کردم دیگه نمزارم مامان و باباشون راضی نیستن
استارتر جان میشه اسمشونو بگی
خدایا روا مدار که گدا معتبر شود. گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود💔ازنظر فیمنیست ها (فمنیست نماها)حقوق زن با مرد برابره اما حقوق زن با زن برابر نیست😏😏امیدوارم توزندگیت یکی مثله خودت سرراهت قرار بگیره حالا برو فکر کن ببین این نفرینه یادعابرا خوشبختی همه آرزو به دلها دعا کنید😘 منتظران ظهور آگاه باشید حسین را منتظرانش کشتند😔 اسلام به ذاته خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانیه ماست🥰
شما که شرایط منو نمیدونی گل یبار یکی مثل سما بهم گفت یه روز خوبی بیخیال فرداش عصبی به همیه میتوپی الان رو فاز یکم بس ولم کن بزار خوش باشم این یکی رو بخوابونم فردا میام دعوا بعدم گفتم که سرگاریه دروغه همه چیزم گزارش بزن