2777
2789
عنوان

مامانهای تیر 90 بیایید با هم اشنا بشیم.............

| مشاهده متن کامل بحث + 7432 بازدید | 267 پست
سلام دوستان. منم پسرم 20 تیر 90 به دنیا آمده. 22 ماهگی از شیر گرفتم و 27 ماهگی هم از پوشک گرفتم. الان 3 شبه که تو اتاق خودش میخوابه. صحبت کردنش عالیه. تا 20 می شماره. نقاشی هم خوبه، آدم، خورشید، درخت و ... در حد خودش خوبه. موفق باشید
راستی بچه های شما تو مهد یا خانه کودک بدون شما می مانند؟
خدایا ممنون از اینکه مرا تنها نمی گذاری
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=451885
خاطرات یک جنین
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
تنبلا............
بچه های منم هر دو تو تختخوابشون میخوابن...خدا رو شکر خیلی راحت کنار امدن و بدون ناراحتی هر کی رفت تو تختش خوابید
دور باش اما نزدیک، من از نزدیک بودن های دور میترسم.
سلام مامانای گل!
پسر منم 17 تیر 90 به دنیا اومد...7فروردین 92 از شیر و 12 تیر همون سال از پوشک گرفتمش.خدا رو شکر که سر هیچ کدوم اذیتم نکرد.تا الانم همیشه خشک بوده جز یه هفته ای که بیمارستان بستری بود به خاطر سرم نمیتونست خودشو کنترل کنه...
حرف زدنش عالیه تقریبا از 21 ماهگی شروع کرد به حرف زدن یعنی یه دفه شروع کرد و پیشرفتشم خوب بود.
برا بازی حوصله یه جا نشستنو نداره عاشق خرابکاریه.
دوخت سرویس اشپزخونه های دلبرونه @rey.han.handmade ارسال پستی به سراسر کشور
مامان موش موشی خوش امدی ماشا ا... به پسر گلت... زنده باشه....
خوب خدا رو شکر هوا داره کم کم خوب میشه و بچه ها از الودگی و سرمای زمستون تهران دارن نجات پیدا میکنن
تصمیم دارم براشون برنامه بزارم 2 یا 3 روز در هفته ببرمشون پارک دوچرخه سوار
چون کم کم یاد گرفتن پا میزنن....
سلام
پسر من حدودا7ماهه دوچرخه داره و تو خونه باهاش راه میره.ولی هنوز بیرون نبردمش...فکر خوبیه.ایشالا هوا که بهتر شد می برمش پارکی جایی تا حسابی حال کنه باهاش
سلام به همه دوستان چه قدر خوب که همچین تاپیکی رو ایجاد کردید منم از اینکه با مامان های تیر ماهی همراه باشم و دوستان خوبی هم برای پسرم آراد که 9 تیر 90 به دنیا اومده پیدا کنم خوشحال میشم

سلام مونا جون خوش امدی.....

راستی بنظرم حتما باید براشون کلاه دوچرخه سواری بگیریم چون خیلی ماهر نیستن خدایی نکرده سرشون به جدولی چیزی تو پارک نخوره اسیب ببینن....

بهتون پیشنهاد میکنم اگر تهران هستید بچه ها رو هوا بهتر شو باغ پرندگان شیان ببرید خیلی خوششون میاد...
دختره من هم متولد 10 تیر 90 ، 21 ماهگی از شیر گرفتمش ، 26 ماهگی از پوشک هر دوش هم خلاف اون چیزی که فکر میکردم زیاد سخت نبود ، کامل حرف میزنه و واضح ، اعداد رو تا 20 میشمره تراشه های الماس رو یکماه باهاش کار میکنم خیلی خوب پیش رفته حتی وقتی کتاب میخونم براش کلماتی مثل مامان ، بابا ، دست ، دهان .... نشون میده میگه ااااااااا این همونه ، ولی انگلیسی باهاش کار نکردم ، از 19 ماهگی تو اتاق خودش میخوابه
مامانا میشه در مورد رفتارهای بچه هاتون تو این سن بنویسید ، میدونید که لجبازی مخصوصه این سنه و یک بچه طبیعی ادر این سن لجبازی داره در بچه های مختلف درجات متفاوت داره ، بچه هاتون الان رفتارهاشون تغییری کرده ؟ گاهی کلافتون میکنک ؟ سر لباس پوشید یا بیرون رفتن لجبازی میکن ؟ برخورد شما چطوره
ممنون یک دنیا از مامان عزیزی که این تاپیک رو زده ، چون بچه های هم سن داریم خیلی خوب میتونیم به هم کمک کنیم فقط لطف کنید در مورد رفتارهای بچه هاتون ، خلق و خوی اونها هم بنویسیدهمه بچه ها توی این شیرین و دوست داشتنی هستن ولی استقلال طلبیشون در این سن گاهی مشکل ساز میشه اگر از خلق و خوی کوچولوهاتون بنویسید ممنون میشم
راستش من جاهای دیگه که تو همین سایت میرفتم متاسفانه میدیدم همه یه جوری میخوان بگن که بچه من بی نظیره یک بچه مطیع نازنین که با هیچ چیز هیچ مشکلی نداره بله و چشم هم از دهنش نمیوفته ، من نمیدونم چرا ما مادرها بچه هامون رو وسیله قرار میدیم برای رقابت ، هر بچه ای خصوصیات خاص خودش رو داره ، هر بچه ای در یک زمینه استعداد داره ، بنابر این هر بچه ای باید با خودش مقایسه بشه ولی خوب یک سری رفتارها عمومیت داره که تمام روانشناسان و کتب روانشناسی هم در موردش صحبت میکن، 2.5 تا 4 سالگی یکی از سخت ترین دوره های رشد بچه هاست ، میخوام بدونم شما مادرهای گرامی چطور سپری میکنید این دوره رو
ممنون
پرنیان جان خوش امدی

کاملا درسته اصلا بچه ها با هم قابل مقایسه نیستن...

حتی من که دوقلو دارم اصلا با هم قابل مقایسه نیستن تو رفتارها و پیشرفتها...علایق و سلیقه ها
و صحبت کردنشون
من یه برادر شوهر دارم که 10 سال از علی بزرگتره...همیشه باهاش لج میکنه و یه جوری حرص علی رو در میاره.مثلا میگه علی کوچولو...علی هم گریه می کنه من کوچولو نیستم اون میگه هستی من بهش میگم نه مامان شما الان بزرگ شدی...اونم خوشحال میگه دیدی عمو من بزرگم..اونم شده با اشاره چشم وتکون سر و یه کاری که من نبینم به علی می فهمونه نه!!!!!
به خدا خسته شدم از این کاراشون
حالا علی این رفتارو در قبال بچه های دیگه داره و انگار لذت میبره از این کار
چیکار کنم به نظرتون