2777
2789
عنوان

مامانهای تیر 90 بیایید با هم اشنا بشیم.............

| مشاهده متن کامل بحث + 7432 بازدید | 267 پست
یه دنیا ممنون ترنج جان هم به خاطر توضیحاتت برای جدا خوابیدن و هم به خاطر جواب به سوالم
کیانا هم دقیقا تختش این مدلیه نوزادیش کنار تخت خودمونه و توجوانیش هم تو اتاق خودش .
ولی یه سوال ؟ اگر روی نوجوانیش که اصلا حفاظ نداره بخوابه امکان نداره بیفته؟
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ترنج جون
واقعا ممنون از مقاله هات.خانوم جان چرا اسم پسرت نمیگی؟

راستی به نظر من تموم تیرماهی ها ماه هستن
مخصوصا که دخملی و بابی دخملی هردوتا تیری باشن دیگه محشر میشه(دخمل من و بابای دخملی هردوشون 16 تیرهستن)
عشقم، هسرم و دخترم......
عسل ناز جون با توجه به اینکه ما در کشوری با زبان رسمی فارسی زندگی میکنیم دختر شما هم باید در درجه ی اول به زبان فارسی مسلط باشه .در غیر اینصورت در آینده در مدرسه و زمان تحصیل خیلی به مشکل بر میخوره.من اینو از خیلیها شنیدم
کیانا رو کلاس مادر و کودک ثبت نام کردم جلسه اولش رو رفتیم بد نبود تا ببینیم چی پیش میاد
مربیش میگفت علت اینکه وقتی یه غریبه میبینه انقدر بهت میچسبه اینه که خیلی تنهاست و زیاد با کسی رابطه نداره ولی گفته قراره توی همین چند جلسه درست بشه ... آمین
خیلی دوست دارم وقتی میریم محوطه بازی من بشینم و اون بازیش رو بکنه و هی مجبور نباشم فقط تو فاصله دو سانتیش باشم
راستی درمورد بچه هایی که مدام چیز پرت می کنند هم گفت به دلیل اینکه داره ماهیچه دستشون قوی میشه این کار رو می کنند و بهترین روش برای جلوگیری از این کار بازی توپ و سبد هستش یعنی با یه فاصله بایستند و توپ رو باندازند توی سبد هم ماهیچه دستشون قوی میشه هم تمرکزشون
اگه حرف مفید دیگه ای زد که احساس کنم به درد میخوره میام براتون میگم
راستی برای بچه هایی هم که مدام تف می کنند گفت به خاطر ماهیچه فکشونه اونها رو هم یه ظرف آب و کف درست کنید با یه نی بدید دستشون هم کلی کیف می کنند هم این کارشون رو ترک می کنند
البته بعدش ما می مونیم و یه اتاق پر از کف
یه جایی خونده بودم که وقتی یه نفر زیادی عاشق یه نفر باشه بیشتر از این که بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش!!!
سلام...........

خوب با هزار تلاش هرو دو رو از پوشک گرفتم و بنیتا عالی عمل می کنه هیچوقت سوتی نمیده

ولی برسام با ز برگشت سر خط هم جیش هم پ می کنه بعد میاد میگه

بچه ها رو در هفته 2 با خانه کودک میبرم...خیلی خوبه دوست دارن....زبانشون هم خوب شده

میخوام کم کم اموزش کلمات انگلیسی رو شروع کنم....

یه خانمی رو خانه کودک دیدم بچش شهریور 90 بود..کلا انگلیسی با پسرش صحبت میکرد و اونم جواب میداد گفت از اول من فقط انگلیسی و پدرش فقط فارسی باهاش صحبت می کنیم.... ولی بنظرم خیلی کار سختی میاد من بلدم ولی حوصلم نمیگیره کلا با یه زبان دیگه با بچم ارتباط بر قرار کنم...
دور باش اما نزدیک، من از نزدیک بودن های دور میترسم.
باشگاه کودک تماشا

بازی کودکان و آرامش مادران

خانه بازی ویژه کودکان 1تا8 سال :فضایی مناسب برای مادران دارای کافی شاپ و همچنین اینترنت رایگان

کلاسهای متنوع برای سنین مختلف : ژیمناستیک ( 4 سال به بالا )

خلاقیت مادر و کودک ( 2 تا 4 سال )

خلاقیت به زبان انگلیسی ( 3 تا 6 سال )

بازی گروهی ( 1 تا 2 سال )

هنر مادر و کودک ( 2 تا 3 سال )

نقاشی خلاق ( 4 سال به بالا )

کارگاه زبان انگلیسی ( 4 سال به بالا )

مشاوره خصوصی و تست هوش ( با وقت قبلی )

برگزاری تولد و جشنهای مناسبتی مثل روز کودک ، شب یلدا ، جشن نوروز

آدرس : شهرک غرب

تلفن : 22374857

وبسایت : www.tamashakidsclub.com

www.facebook.com/tamashakidsclub
سلام
خوبین مامانا؟
ظاهرا این وقت شب کسی نیست
مامانا خیلی داغونم چند وقته که اصلا حالم خوب نیست. فکرکنم افسرده شدم.شوشو هم اصلا درک نمیکنه. با کاراش و رفتاراش عذابم بیشتر میکنه. بخدا بیشتر از دخملی اونه که ازارم میده.بگین چیکار کنم؟
بهم نخندین ولی الان بزرگترین ارزوم مرگ هیت. احساس میکنم هیچ لذتی از هیچ چیزی نمیبرم. احساس سرخوردگی و پوچی دارم. احساس میکنم ارزشی پیش شوشو ندارم. دلم اونقدر برای عسل میسوزه که حد نداره. همش میگم گناه این طفل معصوم چی بود که من مامانش شدم.
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عشقم، هسرم و دخترم......
سلام مامانای گل تیر90.
مامانا کمک لطفا. یه تاپیک زدم اگه خدا قسمت بکنه!!!!!!!!!!!!!! لطفا هرچی می دونین از تجربیات خودتون گرفته تا دوستان و اشنایان راهنمایی بدین.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=670853
منتظرمهاااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تنبل بازی در نیارین
عشقم، هسرم و دخترم......