2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم عاشق شم

259 بازدید | 15 پست

سلام

دوستان من ۲۰ سالمه😟 میدونم الان همه میگین سنت کمه

من نیاز به عشق دارم. و نمیدونم چرا تو زندگیم اتفاق نمیفته ...

دلم میخواد عاشق شم.اما کسی به دلم نمیشینه. خیلی هم سخت پسند شدم جدیدا

جدیدا به یه پسری علاقه مند شدم اونم همینطور.ب مرور که گذشت دیدیم من و اون اقا اصن ادمای زندگی هم نیستیم. حالا نمیدونم شاید جفت مون بی تجربه بودیم شاید اگ عاقل تر بودیم میتونستیم بهتر عمل کنیم.به هرحال هرجی بود تموم شد اون اقا‌. 

من کلا ی مشکلی ک دارم اینکه تا الان با هرکی تو رابطه عاطفی بودم.طرف ادم جذاب و با تحصیلات خوب بوده‌.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
یعنی ادمتی حذاب وتحصیلکرده عاشق نمیشن؟منظورتو نکرفتم

ن ..اونجا کامل ننوشت حرفمو..میخاستم بگم تا الان همه شون جذاب و در سطح خوب تحصیلات بودن.اما  از نظر مالی و اینا اصن مشابه نبودیم..تفاوت های این چنینی داشتیم که باعث شد من منطقی تر فکر کنم و  کم کم حسم بهشون بره... متوجه این؟  

2804
منم همینم دقیقا نمیدونم چرا کسی به دلم نمیشینه...جدیدا دارم به عشق بعد از ازدواج فکر میکنم گمونم به ...

از همینم خیلی میترسم . میترسم قبل ازدکاج نتونم عشق و تجربه کنم...واقعا بدم میاد ادمی وارد زندگیم شه ک وابستگی ک بش قراره داشته باشم و اسمشو بذارم عشق...

عشق ک پیدا کردنی نیس.یه چیزیه ک یهو اتفاق میوفته میبینی عاشق شدی

خیلی فرایند پیچیده ایه.نمیدونم چجوری میشه عشق شد

با این خودمم عاشق شدم و کلا از عشق نا امید شدم

کسیو قضاوت نکن فقط برای این که گناهاش با گناهای تو فرق داره
عشق ک پیدا کردنی نیس.یه چیزیه ک یهو اتفاق میوفته میبینی عاشق شدی خیلی فرایند پیچیده ایه.نمیدونم چجو ...

چرا ی ادم درست نمیاد تو زندگیم ک عشق پایدار و تجربه کنم

2805
ن ..اونجا کامل ننوشت حرفمو..میخاستم بگم تا الان همه شون جذاب و در سطح خوب تحصیلات بودن.اما  از ...

اره عزیزم ولی عشق ک این چیزا حالیش نیست،ولی خوشخالم چون عاقلی معمولا ادمای عاقل بسختی عاشق میشن

دخترا دعا ونماز بخت گشایی تو تاپیکم گذاشتم بخونید حاجت روا شید 

این عشقا الکین ازخدا بخواااید https://www.ninisite.com/discussion/topic/4206872/یه-کتاب-دارم-پر-دعا-هرکی-میخواد-بیاد

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
2801