2777
2789
عنوان

نمیدونم ناشکریه یا چه کوفتیه دارم دق میکنم از ناراحتی

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 46 پست

دیگه قسمت شکر کن الان شوهر کردی 

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
خب اگه اون پسره وضعشون خوب بوده که به شما میخوردن پس چرا گفتن بره دخترخالتو بگیره که وضعشون خوب نیست ...

خودت جوابتو دادی گفتن اونو بگیرره بهتره دختر خالم مادر نداره بزار یکی وضعش باشه 

گفتن منو میگیرن راحت این مادر نداره بهتره اشنا بود خواستگاره فامیل دور بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا کدوم مرد انقد به فکر دختر خواهر زنش بوده بابای تو دومیش باشه !!😐

ول کن خواسته دخترشو نده به اونا خوشش نمی اومده

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
کوچیکترین کاره برای شادی شما😊

امضات از خودت میسازی؟

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
نسبت ب اون بده الان اگ با اون بودم کلیییی طلا داشتم خونه بزرگ ماشین مغازه همه چی

از کجا میدونی اون لحظه با تموم این ثروت بازم ارامش داشتی؟ یا ی مشکلی نداشتی ک نمیشد با پول حلش کرد!؟عزیزم در حال حاضر موقعیت شوهرت خوبه اخلاقشم ک میگی عالیه فکرتو با چیزی ک قسمتت نبوده و گذشته بهم نریز قدردان چیزی ک داری باش خیلیا تو حسرت زندگیه شمان

نسبت ب اون بده الان اگ با اون بودم کلیییی طلا داشتم خونه بزرگ ماشین مغازه همه چی

وای از کجا معلوم دلت خوش بود هیز نبود معتاد نمیشد واسه مال دنیا انقد حرص نخور 

حالا کدوم مرد انقد به فکر دختر خواهر زنش بوده بابای تو دومیش باشه !!😐

بابای من کلا دلسوزه اونم عین دختر خودش میدونه ب شدت دلسوزه و حواسش جمعه همیشه همه چی برا کسی ک نداره بهتر باشه

کلا هممون اینطوری هستیم یادمه اومدن خواستگاریش اوکی شد من از خوشحالی رفتم اتاق گریه کردم گفتم اینقدر زجر کشیده ایشالا خوشبخت شه

خیلی خانواده خوب و پولداری بودن پسره کاملا مثبت  بعد من الان ب یکی رفتم کارمنده خانوادش هیچی ن ...

شاید میرفتی بااون الان مثه دخترخالت مطلقه بودی 

از کجا معلومه همه عیبا مال دخترخالت بوده ک طلاقش دادن شایده پسره مشکل داشته

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

حالا چه میدونی اخلاقه اون پسر پولداره خوب بوده یا نه شما ظاهرو دیدید.خداروشکر الان اخلاق شوهرت خوبه.درست نیست وقتی زن کسی هستی به اون آقا فکر بکنی

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
از کجا میدونی اون لحظه با تموم این ثروت بازم ارامش داشتی؟ یا ی مشکلی نداشتی ک نمیشد با پول حلش کرد!؟ ...

اره بهم اینطوری بگید 

خیلی داغونم تمام بدنم از حرص داغ کرده

خبه واقعا ولی پول در حال حاضر نداره مثل اوناو 

حالا چه میدونی اخلاقه اون پسر پولداره خوب بوده یا نه شما ظاهرو دیدید.خداروشکر الان اخلاق شوهرت خوبه. ...

چن ماهعقد بودن پسره مثبتتتتت اصلا ی وضعی عالی ب نظر میدوم 

اره بهم اینطوری بگید  خیلی داغونم تمام بدنم از حرص داغ کرده خبه واقعا ولی پول در حال حاضر ندا ...

خب نداشته باشه همینکه رو پای خودش وایستاده داره جمو جور میکنه زحمت میکشه واسه زندگیش دممممش گرم..

خودت جوابتو دادی گفتن اونو بگیرره بهتره دختر خالم مادر نداره بزار یکی وضعش باشه  گفتن منو میگی ...

پس من بد متوجه شدم تاپیک اولت رو

یکم نامفهوم تایپ کردی

به قسمت خودت قانع باش 

فکر قدیم و اون پسره فقط روح و روانت رو بهم میریزه 

تمام فکر و خیالت رو واسه ساختن زندگی خودت بزار

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
خب نداشته باشه همینکه رو پای خودش وایستاده داره جمو جور میکنه زحمت میکشه واسه زندگیش دممممش گرم..

بخدا ۴سال عروسی کردیم

خونه خریده ماشن داره کار هم داره ولی طلاهامو فروختم الان هی وام برمیداره میگ طلا بخر ولی میگم با اون بودم ن وامی بود ن فشاری فقط پول و پول و پول