2777
2789
پایین شهر نباشه .شرق و غرب اشکال نداره .میدونم سمت نارمک و هفت حوض و تهرانپارس اونورا زیاده ولی حوصله اینکه هر روز بریم بنگاهی نداریم .
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه جا رو تو رودکی(سلسبیل) پیش خرید کردم الان می خوام بفروشم خونه ای که توش هستم رو بخرم کد رهگیری و همه چیز داره برا سرمایه گذاری مناسبه 60 متره و سازنده اش خیلی خوب و قابل اعتماده
Lilypie First Birthday tickers

http://ninipush.blogfa.com/
آرا جان راستش از پرند خبر ندارم .شوهرم جاهای دور و پرت نمیره.میگه اجاره دادنش دردسره .ولی برادر شوهرم از پردیس که سمت جاده هرازه خیلی تعریف میکنه که آینده داره .
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )
خودمون نیاورانیم واسه همین جاهایی که طرح ترافیک و دور باشه شوهرم نمیره .میگه فکر کن بخوایی اینو اجاره بدی .صد بار باید بری و بیایی .ولی از این اتوبان بابایی (دقیقا هم اسمش رو نمیدونم )نیم ساعته میرسیم تهرانپارس و هفت حوض .اونورا برامون مسیرخورتره .
ماتوشهران یه خونه 56متری داریم میخوایم بفروشیمش مستاجرهم داره ادم خوبی هم هست 5ساله اونجامیشینه
ما2ساله اونجاروخریدیم کلا سه باررفتیم اونجا من خودم هم کارمندم برام خیلی راحت بود قیمتش 270میلیون میشه الان 45میلیون رهنشه مستاجرش مهر وقتشه پارکینگ انباری اسانسور داره ساختمون شیک وتمیزیه خیلی هم ارومه اگرخواستی یامیل بزن یاهمینجا پیغام بذار
خونه 9ساله است ولی 4سال خالی بوده اینجا قبلا هتل اپارتمان بوده اونموقع فقط چندروزی برای مهندسین ایران خودرو اجاره داده میشده مبله بوده ولی مدیگه مبله نخریدیم اثاثیه اشو مستاجرمون 2سال پیش خرید
اتوبان همتو مسقیم بری بعداز جنت اباد یه خروجی ازتوهمت میخوره به کوهسار توهمون خیابون دسترسیش خیلی راحته
طبقه دومه خونه سرنبشه نورگیرخیلی خوبی هم داره
دولاین اسانسورداره دوطبقه پارکینگ داره 6تاپارکینگ اضافه برای مهمان داره
ماهم چون نمیخواستیم بشینیم دنبال یه جای بی دردسر میگشتیم که هم خوب باشه هم بتونیم راحت اجارش بدیم
ونوس جان نسبت به 9 سال ساخت بودنش قیمت بالا نیست ؟بخواییم خودمون هم اجاره بدیم یا دوباره بفروشیم کسی اهمیت نمیده که 4 سال خالی بوده .مهم چیزیه که تو سند نوشته .