2777
2789
عنوان

آیفون جدید رو نمایی شد 😀😀😄

340 بازدید | 16 پست

بالاخره اپل نسل جدید آیفون SE را معرفی کرد. این گوشی که در مدل پایه با حافظه داخلی ۶۴ گیگابایتی همراه است، قیمت ۳۹۹ دلاری دارد. از نظر ظاهر، تفاوتی بین آیفون SE جدید و آیفون ۸ نمی‌توان پیدا کرد به جز جابه‌جایی لوگوی اپل به بخش میانی قسمت پشتی گوشی! این یعنی همچنان شاهد همان نمایشگر ۴.۷ اینچی رتینا هستیم، حاشیه‌های بالا و پایین بزرگی در بالای این نمایشگر قرار دارد و دکمه هوم با سنسور Touch ID همچنان دیده می‌شوند. این طراحی است که از زمانآیفون ۶ شاهد آن بوده‌ایم و حالا آیفون SE پنجمین نسلی است که همچنان بر مبنای همان دیزاین ساخته شده است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این که جدید نیست 😐

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 
خداياااا ميخوام😰من هنوز ايفون ٧ دارم بعد اون نتونسم بخرم😹

منم😂

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

اپل حق انتخاب رو از مشتری هاش میگیره

هرسال فقط یک مدل گوشی میده بیرون و مدل های قدیمی رو هم دیگه ارائه نمیده

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

منکه هنوز تو ایفون 5 موندم 😂😂😂😂

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍