2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من با نماز جعفر طيار و توسل به حضرت عباس حاجت گرفتم يه بارم سلامتي يه سرطاني رو از حضرت عباس گرفتم ...

توسل به حضرت عباس ینی چی چیکار کردی؟؟؟؟؟

برای رسیدن به عشقم یه دونه صلوات برام بفرستید لدفا😭
توسل به حضرت عباس ینی چی چیکار کردی؟؟؟؟؟

زير آسمان و زير بارون شب اربعين گريه كردم و به تمام مقدسات قسمش دادم

بهش گفتم شما حاجت ارمني رو ميديد آقاجان، به منم نگاه كنيد

غبار غم برود حال خوش شود حافظ...
من با نماز جعفر طيار و توسل به حضرت عباس بهترين  حاجت زندگيمو گرفتم يه بارم سلامتي يه سرطاني ر ...

من نماز حضرت عباس رو خوندم ولی جواب نگرفتم هنوز 

میشه لطفا طریقه خوندن نمار جعفر طیار و وقت خوندنشو بهم بگین

من نماز حضرت عباس رو خوندم ولی جواب نگرفتم هنوز  میشه لطفا طریقه خوندن نمار جعفر طیار و وقت خو ...

من نماز جعفر طيار رو همراه با دعاي زادالمعاد خوندم، يعني دعا رو بعد از نماز ميخوني و بعد سجده ميري و گريه ميكني و حاجت ميخواي

وقت افضلش روز جمعست

بجز اون براي توسل به حضرت عباس بايد عاجزانه و دل شكسته بخواي ، نه اينكه فقط يه نماز بخوني و يكمم دعا كني

بقول اون حكايت كه ميگفت نادر شاه كه داشت ميرفت هند، ديد يه نابينا خودشو بسته پنجره فولاد امام رضا، نادر شاه گفت  برو حاجتت رو از امام رضا بگير و بينا شو ، وگرنه اگه برم زيارت و برگردم و ببينمت كه هنوز كوري خودم ميكشمت

اون بنده خدا هم ميره با استيصال تمام و گريه و زاري شديد از امام حاجت ميگيره

بعد كه نادر برميگرده ميگه ببين اينجوري حاجت ميگيرن، نه اينكه فقط خودتو به پنجره ببندي

يا حكايت علامه اميني كه ميره تو حرم امام علي چند روز متوسل ميشه ولي يه روز ميبينه يه عرب باديه نشين در عرض يه لحظه حاجت ميگيره و بچشو خوب ميكنه، علامه شكايت ميكنه كه يعني من اينقدر پيش شما بي آبرو ام؟ حضرت در حالت مكاشفه ميگن: اون با جون و دل و قاطعيت و دل بريدن از همه چيز حاجت خواست و واقعا در نهايت پريشوني بود

( كليات و منظوره  صحبت امام رو ذكر كردم البته)

غبار غم برود حال خوش شود حافظ...