2777
2789

همون که تو تاپیک قانون جذب هن فعال بود، یه سوال ازش دارم کاربریشو پیدا نمیکنم تگ کنم😭کسی میشناسه تگ کنه لطفا

نه نمی شناسم  

اینترنت رو خاموش کن اگه یه نفر بهت زنگ زد 😐  زنگ زد بهت که ببینه زنده ای...یعنی تنها نیستی مجازی رو جدی نگیر :))          به فضای مجازی بها ندید غیر واقعیه...به خودتون احساس خوب نبودن و ناکافی بودن ندید ...!  زامبی های مجازی در رستاخیز مجازی را زیاد جدی نگیرید اینها بدترین نسخه های خود را در واقعیت و بهترین نسخه های خود در مجازی هستند که فریب کاری و ریا در ان انتها ندارد موفق باشید:))                            https://harfeto.timefriend.net/17208210717227

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

@shooting_star    

)پ‍یدا کردم😍) سلام عزیزم ببخشید مزاحم میشم.من قبلا با یه کاربری دیگه ازت کمک گرفتم راجب قانون جذب،بعد یه لینکیو واسم فرستاده بودی که راجب جذب شخص خاص بود و به انگلیسی بود، اگه امکانش هست میشه دوباره اونو برام بفرستی اگه داریش؟

سلام عزیزدلم

اسم کاربری قبلیت چی بود، من یادم نمیاد کدوم لینکه

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
بیشتر ببینید
نادیااا بود، تو خصوصی ام باهم صحبت کرده بودیم لینکش اونجا هست اگه میتونی میشه یه سر بزنی؟😅

عهه چطوری ☺️

https://veronicaloa.boardhost.com/viewtopic.php?id=8927&p=1

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
بیشتر ببینید

عالیی😍توخوبی؟مرسیی عزیزم دستت دردنکنه💛😍💚

اون موقع جذبو ول کردم و کلی سمت خرافات رفتم اما الان چتدوقته شروع کردم جدی و حس خیلی عالی دارم بزکدی میام خبر اومدن عشقمو میدم😍واقعا ازت ممنونم تو خیلیی کمکم کردی💚

عالیی😍توخوبی؟مرسیی عزیزم دستت دردنکنه💛😍💚  اون موقع جذبو ول کردم و کلی سمت خرافات رفتم اما ...

پس کلی منتظرم 😍😍😍😍

بیشتر ببینید