2777
2789

بابام دوقلو هست همم بچه دوقلو آورده... منم زن پسر عمم هستن آرزومه منم دوقلو بیارم... هیچ کدوم از بچه های عمم دوقلو ندارن میگن ژن به شوهر من رسیده 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اجازه استارتر عزیز

سلام دوستان عزیز من یک مسابقه شرکت کردم و باید تعداد رای ها بالا بره تا برنده شم. یک تایپیک زدم و لینک مسابقه رو گذاشتم ویدئو ۱۱۹ ویدئو منه. ممنون میشم رای بدید.

https://miesuccess.com/نظرسنجی/

دوستان عزیز لطفا به من کمک کنید یک مسابقه شرکت کردم و باید حتما برنده شم🙏🙏🙏 https://miesuccess.com/نظرسنجی/ تایپیک زدم بعنوان کمک کنید ویدئو ۱۱۹ مال منه. لطفا وارد سایت شوید و به ویدئو ۱۱۹ امتیاز ده بدید🌹🌹🌹🙏🙏🙏

منم مادرم دوقلو داشته، ناهمسان، یعنی من دوتا برادر دوقلو دارم. خیلی دلم میخواد بدونم چقدر احتمالش هست خودمم داشته باشم.‌ خواهر هم ندارم... 

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚

خواهر مادر بزرگم.خود مادر بزرگم.مادرم.ولی خواهرام دوقلو نشد بچشون مامانم میگه احتمال داره تو دوقلو یا چند قلو باردار شی .خدا میدونه 

دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿  
منم مادرم دوقلو داشته، ناهمسان، یعنی من دوتا برادر دوقلو دارم. خیلی دلم میخواد بدونم چقدر احتمالش هس ...

مادربزرگ‌ من داشت اما از بین ۴ تا دخترش فقط خاله کوچیکم دوقلو داره. مادربزرگ همسرمم داشت اما فقط به یک دخترش رسید. اما دوستم که مادربزرگش دوقلو داشته هیچ کدوم از دختراش دوقلویی ندارن. کلا مشخص نمیکنه ایشالا اگر به صلاحته خدا بهت ببخشه

مادربزرگ‌ من داشت اما از بین ۴ تا دخترش فقط خاله کوچیکم دوقلو داره. مادربزرگ همسرمم داشت اما فقط به ...

آره، دقیقا همینجوره‌. هرچی خدا بخواد، ولی اگه بهم بده یه دوقلوی دختر و پسر خیلی خیلی ممنونش میشم 😉

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚
آره، دقیقا همینجوره‌. هرچی خدا بخواد، ولی اگه بهم بده یه دوقلوی دختر و پسر خیلی خیلی ممنونش میشم 😉

وااااااااای منم خیلی دوست دارم. میخواستم برم ivf کنم با همسرم رفتیم بیمارستان صارم واسه مشاوره انقدر دکتر دعوام کرد . گفت بیخودی میخوای تعادل هورمونی بدنتو بهم بریزی که چی بشه😑😑😑😑😑