2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

خوشمان امد🤍

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
استارتر چطوری میپزی کیک رو که انقد پف میکنه. من یه پودر کیک اماده دارم به نظرت با چه روشی درست کنم ...

تا حالا از,پودر کیک اماده استفاده نکردم, اردشو سه بار الک میکنم,بکینگ پودرشم همراه ارد الک میکنم

جهانم بی تو الف ندارد!😍😍😍😍
استارتر چطوری میپزی کیک رو که انقد پف میکنه. من یه پودر کیک اماده دارم به نظرت با چه روشی درست کنم ...

پودر کیک آماده ها خیلی خیلی پف خوبی دارن ،باید قالبت زیاد بزرگ نباشه ،یعنی قطر قالبت۲۲یا۲۳سانت باشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
2809