2777
2789
😂😂😂عزیززززم من اینقدر دختر دوس دارم ک نگووو 😄😅اگ یکی بودن قطعا زودی یکی دیگه میاوردم دختر شه& ...

منم حسرت دختر داشتنو میخورم 

ولی دختر داشتن خیلی سخت 

عوضش عروس داریم بی زحمت دو تا دختر جدید

منم حسرت دختر داشتنو میخورم  ولی دختر داشتن خیلی سخت  عوضش عروس داریم بی زحمت دو تا دختر ...

اره واقعا😍👌🏻

شماهم ارث داشتی ؟

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خب وقتي شاشو و بي عرضس مجبورن ديگه

واااای😂😂😂😂😂

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
واااای😂😂😂😂😂

😃😂😂

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
ارثی خالمم دو قلو داشته 

منم مامان فرنازم😍😍😍😍😍😍😍😍

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

اره ولی اسم کاربریم رو ناناز گذاشتم آخه از بچگی ناناز می گفتن بهم

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
خدا حفظت کنه عزیزم متولد 68؟؟؟؟

خیلی ممنون خدا شمارو هم حفظ کنه بله ۶۸ شما چ سالی؟