2777
2789

سلام من دیروز چدن های گازمو با لوله بازکن تمیز کردم مثل روز اولش شد قابلمه هامم جنسش چدنه رنگش صورتیه قسمت بیرونش خیلی کثیف شده با هیچی هم پاک نمیشه اگه لوله بازکن بزنم رنگش میره؟

مهرسای نازم فرشته کوچولوی من و باباش۸/۲۸ زمینی شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نکن اینکار رو مواد تشکیل دهنده لوله باز میکن میدونی چیه هر چقدرم بشوری بازم اثرش میمونه وارد دستگاه گوارشی میشه

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله
اسیده گلم همه رو داغون میکنه دستشکو اینا رو  تجربه دارم ک میگما

دستکشو که وایتکس نابود میکنه چه برسه اسید

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله
نکن اینکار رو مواد تشکیل دهنده لوله باز میکن میدونی چیه هر چقدرم بشوری بازم اثرش میمونه وارد دستگاه ...

قسمت بیرونش رو میگم ها اونجا یی که رو شعله میمونه 

مهرسای نازم فرشته کوچولوی من و باباش۸/۲۸ زمینی شد
اره صاف هست یعنی رنگش میره چدن های گازم انقدر تمیز شده وسوسه میشم اینارم تمیز کنم

صاف برای چدن گاز خوبه اما بنظرم قابلمه ها ی رنگی رو خراب کنه.تست نکن اصلا

بچه ها سلام...🙋‍♀️
2810