2777
2789

من استراحتم اخرای 2ماه هستم الان شوهرم رفته سرکار نیست خونه

پسرم داشت بازی میکرد با اسباب بازیاش یهو یه اسبتب بازی پرت کرد طرف صورتم منم دراز کشیده م 

یکمی خیلی کم ترسیدم

بعد از چن لحظه انگار شوک بهم وارد یشه همش گریه میکنم غصه میخورم نکنه نی نیم طوریش بشه خدایی نکرده 😢

تو روخدا برا نی نیم صلوات بفرستیم طوریش نشه

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
ای جانم  هبچی نمیشه  نگران نباش  منم امروز از دستشویی پرت شدم ...  خدا حافظ ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم 

دلشوره گرفتم بی خودی 😢

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^

نترس جاش امنه

شما که بچه داری باید بدونی نی نی قوی تر از این حرفاس

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
2804
2805

عزیزم چیزی نیست نگران نباش

اونروزم من بدجوری ترسیدم در حدی که قلبم چند لحظه ایست کرد

رفتم سونو چیزی نبود خداروشکر 

منم دو ماهمه😘

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
خیلی حساسی  اینقدر ضعیف نباش  با ی ترس کوچیک ک چیزی نمیشه

اره خیلی حساس شدم رو همه چی 

یعنی خوراکی میخورم میگم نکنه طوری شه 

الان دلم میلرزه از استرس 

2801