2777
2789

من ۲۹ سالمه. خواستگارم ۳۳. فوق دکتری داره و هیات علمی دانشگاه ست. مذهبیه.وضع مالیش متوسطه خانوادشم متوسط. ی ساله در ارتباطیم. چند بار کات کردیم ولی هربار برگشت و گفت من بدون تو نمیتونم و عاشقتم و...ولی من حسی بهش ندارم⁦☹️⁩ نمی‌دونم چ کنم از یطرف مامانم میگه دیگه سنت رفته بالا.برو تو زندگی عاشقش میشی پسر ب این خوبی. از طرفی دوستش ندارم. واقعا برم و عاشق نشم چی... ی عمر با حسرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه ساله در ارتباطی و عاشقش نشدی بعد از ازدواجم تضمینی وجود نداره که عاشقش بشی بیشتر فکر کن

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

اگه تک کات کردن باهاش ناراحت نمیشدی دل تنگ نمیشدی بهش فکر نمیکردی پس ولش کن

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
2810