2777
2789
عنوان

ایا وصعیت جنینی که بریچ است خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفت خیلی هم راحت بوده، الان که دیگه بچه بریچ باشه میفرستند برای سزارین، انشالله هر چی به صلاحه انج ...

دعا کن سزارین بشم از طبیعی دیگه میترسم پارسالم بچمو از دست دادم حالا از هرچیزی میترسم دکترمم که عالیه کارش میگم نکنه بگه عملت نمیکنم برو طبیعی   ممنون از دعات😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نه عزیزم ربطی نداره به این چیزها بند ناف طی بازی خود جنین با بند دورش میپیچه که کاملا هم شانسیه آی چ ...

خوب خیالم راحت شد  اینترنت که میزنی همش ااسترسه   خدا کنه نی نیم سالم بیاد مرسی عزیزم 🤗

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ممنون صورت آل عمران هم برای زایمان اسانه سوره انشقاق موقع درد باید خوند ولی آل عمران و قبلش بخون ... ...

حتما عزیزم  ممنونم 🤗🤗🤗😘