2777
2789
عنوان

ایا وصعیت جنینی که بریچ است خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 67 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شنیدم بریچ باشه شکم بزرگ میشه درسته؟

من شکمم زیاد بزرگ نیست

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
چند هفته ای؟ پس من برعکس شاید شنیدم سفالیک بزرگه شایدم هم ربط نداره

ربط نداره من دختر اولمم شکم نداشتم اون سفالیک بود

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
چند هفته ای؟ تا 34 هفته احتمال چرخش هست

من ۲۶ هفتمه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
وای منم زیر دلم حس میکنم تکوناشو یعنی نمیجرخه؟ 

عزیزم خوب میگی هفته ی ۱۸ هستی بریچه ینی پاهاش میخوره ب زیر شکم شاید بچرخه شایدم نه مال من چرخیده بود بعد بازم بریچ شد دست شما نیست 

حالا یکی از اقوام بچش ب صورتی بود ک انگار دراز کشیده سرش تو ی پهلوش بود پاهاش تو ی پهلو

عزیزم خوب میگی هفته ی ۱۸ هستی بریچه ینی پاهاش میخوره ب زیر شکم شاید بچرخه شایدم نه مال من چرخیده بود ...

الانکه 25 هفتم

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
شما چه هفته هایی سنو شدید وزن نی نیتون چند بود

من فقطاز 18 هفته به بعد یه 32 هفته رفتم که وزن بچم 1750 بود بچم چرخیده بود و نیاز به سونوگرافی دیگه ای نداشتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤
آره خودم، حتی مامانم بخیه هم نخورده بوده، ماما هم بالا سرش بوده نه پزشک، اونم بیمارستان دولتی

وای گفت زایمانش  چطور بود

مال منم بريچ بود فقط بايد سزارين كني من بچم روز اخر مدفوع كرد تو شكمم نميدونم به اين ربطي داره يا نه ...

خداروشکر   هفته چند سز شدی

2810