2777
2789
اینکه تاپیک اخرت را قفد کردی کار زشتیه و احتمالا میدونستی چقدر باهات مخالفت میکنن فقط بهت میگم‌دلت ن ...

اولا من همه تاپیکام و قفل میکنم برامم مهم نیس دیگرا نظرشون چیه 

بعدشم من کاری با نطر شما ندارم حرف کلی من اینکه با این افراد مودب برحورد بشهو در اخر خودم ۱۶ ازرواج کردم و هیچ کس نتونست بهم زور بگه یا به عنوان یه بچه نگاهم کنه 

شوهرم ببشترین احترام ممکن و بهم میذاره 

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیر چشام بشدت گود رفته باید کنترل کنم  امشب زود میخوابم دیگ

اره تورو خدا قدر سلامتی و زیباییت و بدون

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

اون مسلمو بدن من از ناحیه حساسش دار بزنمش😡😡😡😡😡😡😡😤😤😤😤😤😤

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
2803
فیدا عشقم 😍😘😘😘😘تگ نشدی دورهمی زدم بیا پیام بزار همیشگی هس کاهی بیا بحرفیم همه بچه ها هم شوخن 😅 ...

باشه عزیزمممم😘

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
2804
اولا من همه تاپیکام و قفل میکنم برامم مهم نیس دیگرا نظرشون چیه  بعدشم من کاری با نطر شما ندارم ...

شما سن ازدواجت به خودت مربوطه ولی از نظر من دختر ۱۶سالم باید رشد کنه نه ازدواج باید شناخت پیدا کنه باید بزرگ بشه ولی بودن امثال شما تو خانواده باعث میشین دخترای دیگه هم سرنوشتشون بد بشه حتی اگر زود ازرواج نکنن ممکنه متهم بشن به شایسته نبودن درصورتیکه این شما بودین  بی حوصلگی کردبن و سریع خواستی به بزرگترها برسی نه اونهاامثال شما جلو خیلی از دخترهای دیگه را ازار میدن و فرهنگ غلط را ترویج میکنید

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
2805
شما سن ازدواجت به خودت مربوطه ولی از نظر من دختر ۱۶سالم باید رشد کنه نه ازدواج باید شناخت پیدا کنه ب ...

من تاپیکم و قفل کردم چون حوصله بحث نداشتم بعد شما اومدی تو یه تاپیک دیگم داری این حرفای چرت و پرت و تحویل من میدی؟؟؟؟

خانوم محترم وقتی حرف از کله شما پایین نمیره به من هییییییچ مربوط نیس 

لطفا دیگه منو ریپلای نکنید 

متنفرم از این بحث مسخره

2801