2777
2789
کسی دارویی می شناسه برای افسردگی و پرخاشگری آخه دکتر هم نمیاد مطمئنم
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...
سلام اگه دکتر نمیاد از عطاری براش دارو بگیر

خیلی چیزا هست که میتونی براش بگیری

قطره گل سرخ خوبه

عرق باد رنجبویه هم میدونم برای کسانی که زود از کوره در میرن خیلیی خوبه

باز هم بپرس از عطاری من میخوام برای خودم هم بگیرم
در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است ......خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از راهنماییتون
شیمیایی هم اگه می شناسید بگین
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...
من خودم یه مدت بعد از فوت پدرم می خوردم البته من پرخاشگر نشده بودم منزوی بودم و همش گریه می کردم و تمایل به هیچ کاری نداشتم
اما باید پزشک بیماری افسردگیش رو تشخیص بده چون اگه تشخیص اشتباه باشه دادن دارو خیلی خطرناکه شما از کجا می دونید بیماریش افسردگیه افسردگی با پرخاشگری یکی نیستها
خداوندا مرا فهم ده تا متوقع نباشم دنیا و مردم آن مطابق میل من رفتار کنند. الهی آمین
ممکنه دو قطبی باشه این که میگی پرخاشگری داره چون تو افسردگی خلق پایینه و پرخاشگری بیشتر نزدیک به خلق بالا یا مانیا هست اگه خلق بالا و پایین رو هر دو داشته باشه ممکنه دو قطبی باشه که حتما باید زیر نظر پزشک درمان شه
خداوندا مرا فهم ده تا متوقع نباشم دنیا و مردم آن مطابق میل من رفتار کنند. الهی آمین
آخه بعضی ها افسردگی شون با خشم همراه میشه که این یه نوع بیماریه معمولا آدمهای مغرور اینجوری میشند و ناراحتی شون رو سر بقیه خالی می کنند و همه رو مقصر می دونند من خودم از خودم بدم میومد و مدام می نشستم گریه می کردم که چرا نمی تونم هیچ کاری بکنم ولی شوهرم برعکسه همه کارها رو میکنه ولی مدام با همه دعوا داره و عصبی میشه میگه از این زندگی خسته ام از همه چیز خسته ام من میفهمم که افسرده شده
آخه دکتر نمیاد هیچ دکتری کلا نمیره مگر اینکه رو به موت باشه این منم که دارم از رفتاراش عذاب می کشم
عزیزم اول از همه به آرامش خودت فکر کن . برای اینکه بیشتر کارها تو ارامش جواب میده. سوره والعصر را زیاد بخون مثالا روزی ۴۰ بار.
دوم .اطلاعاتت را در مورد افسردگی بالا ببر .

سوم .بگرد ریشه ی موضوع را پیدا کن.

چهارم.سعی کن به چشم یه مسءله نگاه کنی که راه حل داره.وبالاخره به لطف خدا حل میشه.

موضوع هایی که عصبانی میشه را مطرح نکن.

به قول عمه ام لب تنور و شب سمور میگذره.
مامان دانیال