2777
2789
عنوان

☂️ گوشی معیوب و قدیمی بلااستفاده تو خونه داری؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 100 پست

ببخشید لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید ..گوشیه من Galaxy J6+ . یه سال گرفتمش تازه فهمیدم وقتی ضربه میخوره بهش خاموش روشن میشه . از تنظیماتشه که بهم ریخته یا ممکنه ضربه خورده که اینطوری شده .

از یه جایی به بعد هرچی بیشتر دنبال مقصر بگردی، بیشتر به خودت میرسی     
ببخشید لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید ..گوشیه من Galaxy J6+ . یه سال گرفتمش تازه فهمیدم وقتی ضربه می ...

اکر با ضربه اینطوری میشه حتما باید باز بشه

چون کانکتور باطریش شل هست و چون باطریشون داخل گوشیه حتما باید باز بشه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه یه گوشی دکمه ای خوب با قیمت زیر 500 و یه گوشی تاچ هوشمند با قیمت حدود سه تومن به من معرفی کنید 

واسه همسرم میخوام 

واسه سر کارش چون احتمال افتادن گوشی هست یک گوشی ساده لازم داره 

دو سیم کارت باشه البته 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
سلام تو کانال  امضام هست. ۳۰ سی سی  ۳۰تومن ارگانیک

یه سوال درمورد امضاتون روغن زیتون و چجوری میفروشین ما درخت زیتون داریم

پست گفت نمیشه روغن زیتون و ارسال کرد چجوری میفرستین برای مشتریهاتون؟

وقتی خواستین به کسی محبت کنین اول رو یه ذره از پوستش امتحان کنین حساسیت نداشته باشه👌👌

سلام من یه گوشی بلک بری پریو دارم ۶ ماه نبود استفاده ش میکردم گوشی یهو داغ کرد و ریستارت کرد بعد با هر صدایی ریستارت میکرد یکی زنگ میزد یا صدای پیامک 

حتی در رو محکم میبستم با صداش ریستارت میکرد بعد گوشی رو ریست تو فکتوری کردم کلا نابود شد روشن میشه دست میزنی به صفحه ش ریستارت میکنه خاموش هم نمیشه همش ریستارت میکنه ۱ ساله همینجوری مونده کسی نمیدونه چشه که تعمیر کنه یه تعداد گفتن فلت مشکل داره یه تعداد گفتن ال سی دی

ولی ال سی دیش سالمه فقط دست به اسکرین میزنی خاموش روشن میشه

چیکارش میشه کرد؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
میشه یه گوشی دکمه ای خوب با قیمت زیر 500 و یه گوشی تاچ هوشمند با قیمت حدود سه تومن به من معرفی کنید& ...

سلام

بله حتما

نوکیا ۱۰۵

سامسونگ b310e

هر دو حدود ۳۵۰ هستند.

گوشی اندروید هم زیر ۳ تومن شیامی  8a عالیه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
ببخشید سوال داشتم محبت میکنید جواب بدید؟ گوشیم j5pro هستش یه لک سبز رنگ انداخته رو ال سی دی و هی بزر ...

سلام

خواهش میکنم

ضربه خورده و مایع زیر lcd که یک نوع جوهر هست پخش شده.

هیچ راهی برای جلوگیری نداره جز تعویض ال سی دی

سلام من یه گوشی بلک بری پریو دارم ۶ ماه نبود استفاده ش میکردم گوشی یهو داغ کرد و ریستارت کرد بعد با ...

سلام

اگر فلش کردیر و درست نشده. این مشکل از هارد یا آی سی تغذیه هست.

سلام من نوکیا c2_06 دارم فقط میدونم روشن میشه.هم لمسیه هم دکمه ای

سلام

ممنونم

چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی

یه گوشی دیگه دارم نمیتونم مدلش چیه سامسونگ کشوییه 

عکسشو واتس یا تل محبت کنید