یک ماهه با ی آقایی که از طریق یکی از دوستامون معرفی شدن اشنا شدم و یک جلسه همدیگرو ملاقات کردیم.. قرار شد شماره همو داشته باشیم و بیشتر آشنا بشیم و شناخت داشته باشیم اما تو این یک ماه فقط صبح تا صبح پیام میده سلام روز بخیر..مثلا من که پیام میدم ده ساعت بعد جواب میده میگه با فامیلامون کوه بودیم آنتن نداشتم..نمیدونم چکار کنم ?خانواده ها در جریان هستن حتی مادرش و خودش ی بار به مامانم زنگ زدن و گفتن میاییم منزلتون اما دو هفته س اصلا اقدامی نکردن... دوستان لطفا راهنماییم کنید کلافه ام
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من ازحقم گذشتم تاعذاب لحظه کم باشه..سرم بالاست وقتی که زمونه متهم باشه...به عاقل حکم ازادی به دیوونه قفس دادن...اوناییکه بدی کردن همه تقاص پس دادن...اگه حال دلم خوبه سکوتم معجزه کرده..وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده
شک نکن مگه خونه بابات جات تنگه صبورباش خدا بخداهمچین برات جفتتو جور کنه خودتو بدبخت نکن وتی منم چند وقت پیش ازطریق دوستام وواسطه بایکی اشناشدم دهنمو صاف کرد بخدا مرتیکه عوضی اصلا پسری ک عرضه داشته باشه خودش میاد جلو مطمعن باش اگه دوست داشت له له میزد باهات حرف بزنه
من ازحقم گذشتم تاعذاب لحظه کم باشه..سرم بالاست وقتی که زمونه متهم باشه...به عاقل حکم ازادی به دیوونه قفس دادن...اوناییکه بدی کردن همه تقاص پس دادن...اگه حال دلم خوبه سکوتم معجزه کرده..وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده
وای منم بایکی اشناشدم یارو زن داشت دقیقا سریه تایم میومد الان اصلا کل حواسم رفت خدانجاتم داد چندروز بعدفهمیدم انگ شوهر دزدی بهم نخورد خداروشکر