با پسر۲۴ساله ای ک درامدش نزدیک ۴۰ میلیونه ازدواج میکنید ماشین داره اما خونه نه درامدش هم تازه ۷ ماهه به ۴۰ تومن رسیده قبول میکنید؟ ولی باید بعد عروسی بالا خونه مادر بشینید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برای ازدواج خیلی چیرا روباید درنظر بگیری این که فقط بدونی حقوقش چنده و چونه تازه یکیشه بله پول و کار خیلی مهمه درکنار اخلاق و ایمان و فرهنگ بالای خونوادگی و ظاهر مناسب اینا برای من مهمه
البته گفتم باشرایط فعلیم که .......من قبولش میکردم چون پولاش زیاده 😅😅😅😅میزدم به زخمام قبولش نکردی بفرست برای من
استارتر ماشین سنگین همین حدود درامد داره اینو دروغ نمیگه فقط باید ببینی هم میتونی زن خونه باشیزهم مرد خونه ؟ میتونی تنهایی بچه بیمارستان و دکتر ببری ؟ راننده ها بخاطر شغلشون اکثرا خونه نیستن وقتی هم میان خسته راهن و باید کارای ماشینشون رو انجام بدن . نکته بعدی هم اینکه چون پول یه جا دستشون میاد اکثرا ولخرجن باید بتونی مدیریت مالی زندگی رو به عهده بگیری
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام