با پسر۲۴ساله ای ک درامدش نزدیک ۴۰ میلیونه ازدواج میکنید ماشین داره اما خونه نه درامدش هم تازه ۷ ماهه به ۴۰ تومن رسیده قبول میکنید؟ ولی باید بعد عروسی بالا خونه مادر بشینید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
برای ازدواج خیلی چیرا روباید درنظر بگیری این که فقط بدونی حقوقش چنده و چونه تازه یکیشه بله پول و کار خیلی مهمه درکنار اخلاق و ایمان و فرهنگ بالای خونوادگی و ظاهر مناسب اینا برای من مهمه
البته گفتم باشرایط فعلیم که .......من قبولش میکردم چون پولاش زیاده 😅😅😅😅میزدم به زخمام قبولش نکردی بفرست برای من
استارتر ماشین سنگین همین حدود درامد داره اینو دروغ نمیگه فقط باید ببینی هم میتونی زن خونه باشیزهم مرد خونه ؟ میتونی تنهایی بچه بیمارستان و دکتر ببری ؟ راننده ها بخاطر شغلشون اکثرا خونه نیستن وقتی هم میان خسته راهن و باید کارای ماشینشون رو انجام بدن . نکته بعدی هم اینکه چون پول یه جا دستشون میاد اکثرا ولخرجن باید بتونی مدیریت مالی زندگی رو به عهده بگیری
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام