ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دخترمن 3ساله ونیم داره ازبس تنهاس دلم براش میسوزه.مخصوصاالان که مجبوربه خونه نشینی شده
ایشاا زودی براش به خواهر یا برادر بیاری بالاخره که باید یکی دیگه بیاری
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
عشقم اذیت نمیشی؟ تا بچت بیاد دنیا این بزرگه تاااازه میشه یه سالش بعد برات سخت نیست؟ اخه میدونی شیره به شیره کلا سخته من عروس برادر شوهرم ۹۵ دخترشو اورد ۹۷ پسرشو الان انقد اذیتش میکنن که بعضی وقتا گریه میکنه حتی نمیتونه موهاشو شونه بزنه از دست بچه هاش😶😂
عشقم اذیت نمیشی؟ تا بچت بیاد دنیا این بزرگه تاااازه میشه یه سالش بعد برات سخت نیست؟ اخه میدونی شیره ...
اذیت که خب آدمیه بقول شما دیگه نمیشه به خودت برسی ولی شانسی که دارم مامانم کمکی هست کلااا میدونم خیلی کمکم میکنه گفتم دوتا باهم بزرگ شن من دیگه بعدش درس موندمو ادامه بدم به خودم برسم کارایی که دوستدارم انجام بدم دیگه بعدها دغدغه بچه دوم نداشته باشم یه باره تموم کنمش
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن