2777
2789
عنوان

☂️ گوشی معیوب و قدیمی بلااستفاده تو خونه داری؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 101 پست
سلام خسته نباشید ببخشید گوشی تا چهار میلیون چی پیشنهاد میدین؟! 

سلام

سلامت باشید

شخصا شیامی نوت ۸

و شیامی ۸a

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
خواهش میکنم اگر خواستید عکسش رو محبت کنید شاید ازتون بیشتر بردارم 0933 320 1212

میفرستم خودم واتساپ وتل ندارم باگوشی شوهرم میفرستم ب همین شماره

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوشی ک ال سی دیش مشکل پیدا کرده نوکیا هست هزینش الان چنده؟؟ دوتا از دکمه های لمسیش کار نمیکنه

سلام

مدلشو بفرمایید

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
یه سامسونگ کشویی دارم دکمه ای هستش  یادم نیست چش شده  یه گوشی ایرانی هم داریم سویکرتش خر ...

مدلشو بفرمایید

سلام یه گوشی n73نوکیا دارم سالمه فقط باطری نداره و پشتش کنده شده یه گوشی سونی اکسپریاcهم دارم کار نم ...

سلام آبجیه گلم

میتونید عکسشون رو تل یا واتس محبت کتید؟

مممنونم

0933

320

1212

آره اینجا یه شهر کوچیکه میگفتن این مدلی تاحالا درست نکردیم،یجا هم گفته بودن قطعاتشو مثل دوربین اینار ...

درسته.

آره پس یهو عکس همه رو برام بفرستید ان شالله ازتون خریداری میشه

مدلشو بفرمایید

یادم نیست 😅😅

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 
من یه اکسپریا سی دارم روشن نمیشه.چند میخرین؟

سلام

قیمت ال سی دیش

اگر ال سی دیش صد در صد سالمه

X6. ک دوتا از دکمه های لمسیش کار نمیکنه آب رفته توش ی x3هم دارم ک باتریش خرابه اون ایمس6درست شدنیه ...

تاچش اگه فقط مشکل داره حدود ۱۰۰ تومنه و درست میشه

اون

x3 کشویی هست؟