2777
2789
عنوان

☂️ گوشی معیوب و قدیمی بلااستفاده تو خونه داری؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 101 پست

سلام گوشی ال جی کا 8 ک نصف صفحش سیاه شده از دستم افتاد گفتن 550 خرج تعمیره بخام بفروشم یکی دیگه بردارم بنظرتون چند بفروشم

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
ان هفتاد.گلکسی مینی.تبلت ایسوس هشت اینچ.تبلتو دوماه بودگرفته بودم افتا صفحه ش شکست

بله بزرگوار

0933

320

1212

عکسشون رو تل یا واتس محبت بفرمایید🌷

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم من فکر کردم تعمیر نشده یکم کار سخت شد. بی زحمت خودتون ی قیمتی بفرمایید

خب تعمیر نشده،گفتم تو آب افتاده روشن نمیشه.

♥ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّهَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ♥
سلام گوشی ال جی کا 8 ک نصف صفحش سیاه شده از دستم افتاد گفتن 550 خرج تعمیره بخام بفروشم یکی دیگه بردا ...

سلام

اولا ی صلوات هدیه کردم بابت امضاتون.

قیمت دست دوم k8 رو منهای ۵۵۰ هزینه تعمیر کنید حالا ی ۵۰ تومن کمتر قیمت واقعی گوشیتون میشه.

کدوم استان تشریف دارید؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
تل و واتساپ ندارم باید همینجابذارم بعدازظهر الان دستم بنده

اشکالی نداره بزرگوار

من در خدمتم

سلام اولا ی صلوات هدیه کردم بابت امضاتون. قیمت دست دوم k8 رو منهای ۵۵۰ هزینه تعمیر کنید حالا ی ۵۰ ...

ممنون زنده باشید🙏

استان کردستانم. میگفتن نهایت 300ببریم خودم 4سال پیش 500دادم😐 درسته اندروییدش زیاد بالا نیس ولی کاراییش عالیه

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
سلام سامسونگ A3 2016دارم نور صفحه که کم میشه پر پر میزنه داره میسوزه ینی؟

سلام

چند وقته اینطوری شده؟

براتون ممکنه عکسشو محبت کنید؟؟

ی گوشی معرفی میکنی قیمتش تا ۲ میلیون اندروید و حافظه اش بالا باشه

ده لابت هونور

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 
ممنون زنده باشید🙏  استان کردستانم. میگفتن نهایت 300ببریم خودم 4سال پیش 500دادم😐 درسته اندروی ...

خواهش میکنم

اگر خواستید
عکسش رو محبت کنید شاید ازتون بیشتر بردارم

0933

320

1212

یه سامسونگ کشویی دارم دکمه ای هستش 

یادم نیست چش شده 

یه گوشی ایرانی هم داریم سویکرتش خرابه

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 
خب تعمیر نشده،گفتم تو آب افتاده روشن نمیشه.

فرمودید چندجا نشون دادم آخه نتونستند درست کنن