2777
2789
عنوان

بچه ها من قارچ پوستیم برگشته اعصابم خورد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 81 پست
شامپو چی میزنی  تا زمانی که مرتب شامپو بزنی نمیاد ولی یبار نزنی سر و کلش پیدا میشه

اره 

سه سال کتوکونازول زدم 

الان دارم دئو دراگ میزنم دو مدل یکی مخصوص شوره سر 

اون یکی هم ضد قارچ و اگزما 

بد نیستن ولی باعث میشه سرم کمتر بخاره 

خدایا شکرت بخاطر بچه سالمم🌹🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیگیره  من شامپو کتوکونازول میزنم خوبه

وای دختر خدا خیرت بدههههههه خدا خیرت بدههههههههه خداااااا خیرت بده من برم بخوابم الکی فکری شدم من از وقتی صابون دتول میزنم اصلا امکان نداشت بگیرم امان از این صابونه اه از این به بعد همون دتول میزنم 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
نه خارش نداره

دونوعه توسریه قرمزه و خارش داره

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
من اوایل خیلی کم بود ولی بشدت درگیرش بودم چون دختری بودم ک خیلی ظاهرم برام مهم بود و کارم شدع بود غص ...

خیلی بده ‌بهتر شدی ؟ 

دکتر طب سنتی نگفت باید چیکار کرد 

خدایا شکرت بخاطر بچه سالمم🌹🙏🏻❤️
وای دختر خدا خیرت بدههههههه خدا خیرت بدههههههههه خداااااا خیرت بده من برم بخوابم الکی فکری شدم من از ...

منم صابون شما میخرم میزنم ایشالا بره که دیگه بر نگرده 

بخدا لباس یقه باز میپوشم اینقدر حرص میخورم

خدایا هزار مرتبه شکر که منم مامان شدم من تو شهر غریبم خودت مواظبم باش . 
منم صابون شما میخرم میزنم ایشالا بره که دیگه بر نگرده  بخدا لباس یقه باز میپوشم اینقدر حرص میخ ...

تا قبل از زایمانت حتما درمانش کن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
منم صابون شما میخرم میزنم ایشالا بره که دیگه بر نگرده  بخدا لباس یقه باز میپوشم اینقدر حرص میخ ...

بزار ادت کنم من بهت میگم از صابونه هست یانه ولی ۹۰ درصد مال دتوله چون اصلا نبود تریا میسولین ان ان زردم اینجا بهم  گفتن روزی یک بار بزنم

یه بار کلو بتازول بزن به نظرم خیلی موثره

بهم یه محلول داد با قرص کلیندامایسین استفاده کردم عالی تا یه ماه رفتم دوزشو کم کرد

بعداز بک ماه از یه جای دیگه پام زد بیرون تاووول به چ بزرگی انقدر درد داشتم نمیتونستم بخوابم اصن یه افتضاحی یه هفته طول کشید تا تاوله بترکه عذابم داد

بعدم که کرونا نمیدونم همونارو بخورم چون برگشت به حالت اول 

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
خیلی بده ‌بهتر شدی ؟  دکتر طب سنتی نگفت باید چیکار کرد

ار بهتر شدم تموم التهاب و قدمزی و پوستع ریزی ها قطع شدع

ی مقدار تو سرمع ک اذیتم میکنع 

چرا گفتع دمنوش داده بعدم من از پماد بتامتازون 1درصد و ان ان استفاده میکنم کرم جی برای ترک پاعه هم خوب 

وازلین ایروکسم عالیع

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
سلام مهربونم طب سنتی درماک کرد؟درمانش چی بو ؟

سلام جان،بلع البتع من مراحل اولیع ام 

بالا توضیح دادم ک دمنوش مصرف میکنم 

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
سلام جان،بلع البتع من مراحل اولیع ام  بالا توضیح دادم ک دمنوش مصرف میکنم

مرسی مهربونم که جواب دادی    دمنوش چی ؟     دلیلشو گفت که چرا ایجاد شده و دلیلش غلبه چه طبعیه؟

مرسی مهربونم که جواب دادی    دمنوش چی ؟     دلیلشو گفت که چرا ایجاد شده و دلیلش ...

خواهش میکنم دوست عزیز 🌺من سوداییم غلبع سوداست

خشکی و اینا 

دمنوششم لاوند اس‌یکام و کافئو دی پن تن و سیلمارینع

ی سرکه انگبینم هست 

شما درگیری؟

خواهش میکنم دوست عزیز 🌺من سوداییم غلبع سوداست خشکی و اینا  دمنوششم لاوند اس‌یکام و کافئو دی ...

دقیقا غلبه سودا دارم    والا تو گردنم لکه های قرمز زده نمیدونستم تا الان این تاپیکو دیدم    پشت گوشم هی پوستس   اونم قارچ ؟ مدتیه شوره دارم و یبار لعاب گل ختمی زدم بگم ی ماه پیش خارش گرفتم تا الان هر وقت میرم‌حمام بعدش خارش دارم نمیدونستم چیه         سودا سرد و خشک   گل ختمز سرد فکر کنم برای این بوده

2810