2777
2789
سلام میمی ناز جون ، من همیشه به این فکر میکنم که اکه نباشم بسرم جه جوری بزرک میشه کفره که بکم من مواظبشم جون من از یک لحظه بعد خودم هم خبر ندارم وهمه جیز دست خداست واکه خدا بخواد سایه من رو سر بسرم میمونه وبه لطف خدا براش مادری میکنم ، الان که اومدم اینجا واز حال شما خبردارشدم دلم اشوب شده واز خدا میخوام به حق تمام مادرهای این سرزمین سایه تو رو از سر فرزندات کم نکنه وعزیزترین موهبت الهی رو به فرزندات ببخشه امین
سخت ترین کار دنیا مجاب کردن یه احمقه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مریم جون و ودوستان دیگه خیلی مواظب خودتون باشید از الودگی هوا امروز صبح دوست مشترک من و خواهرم پس از باران اسیدی در اهواز دار فانی را وداع گفت خیلی براش ناراحتیم دنیا برام تیره وتار شده.
وایییییی خددداااا ...رزاجان تسلیت میگم عزیزم .... خدا بیامرزتشون ....باور نکردنیه که فقط به دلیل بی توجهی و بی مدیریتی مدیران مرگ انسانها نزدیک شده .... ووووواااایییی خدا کمک کن ...این جور مرگها تلنگر است...تلنگر به من و بقیه همشهریام . که کمی به محیط زیستی که توش زندگی میکنیم توجه کنیم ... این اتفاقات خارج از تقدیر الهی است ...طفلی آنها که قربانی این بی توجهی ها هستند ... مرسی رزا جان ممنون بابت هشدارت ...چشم ...هوای تهران هم بسیار آلوده است ....خدا رحم کنه
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
سلام مریم جون مرسی عزیزم اره پس از باران بیمارستانهای اهوازپر شدند از مردمی که یهو تنگی نفس گرفتند وجا برای بستری نبود یگن کارخونه ها صافی ها را به علت گرونی عوض نمیکنند وهرچه مواد شیمیایی هست میره تو هوا خیلیها مردند اونهایی که تو بارون بیرون بودند بدتر ازهمه دچار شدند ما باید پیشگیری کنیم که بیمار نشیم و خود و اطرافیامون را هم روجی هم جسمی حواسمون باشه خداوند دوستار شادی و تندرستی روحی وجسمی است و ما باید همواره برای سلامتی خودمون ودیگران دعاکنیم امین
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

این روزها به یادتم مریم جون......
سلام می می ناز عزیز

اگه اینجا چیزی نمینویسم ، فکر نکن که به یادت نیستم .

همیشه برای سلامتیت صلوات میفرستم

خدا نگهداره خودتو همسرتو بچه هات باشه
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....