2777
2789
سپید یاس عزیز تسلیت میگم و امیدوارم خدا به شما صبر بده و بهترین جایگاه رو نصیب پدر مرحومتون کنه.
الللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
مریم جونم سلام.ایشالا همیشه لبت خندون باشه.با حرف هلنای عزیز یاد یه چیزی افتادم.پدر بزرگ زنداییم سید بود و خیلیییییی مومن بود و الانم که فوت کرده هر کس حاجتی داره نذر ایشون میکنه و خیلی جواب میده.من خودم یکی دو بار نذر کردم و جواب گرفتم.الانم یه چیز ناقابل برای شفای شما نذر میکنم ایشالا حتما جواب میگیرم.هلنا جون من از شما ایده گرفتم.خیلی ممنون خانومی.
مریم جونم دوست دارم و همیشه به یادتم.تو خوب میشی.مطمئنممممممممممممممممم پس تو هم مطمئن باش
چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
هلنا جونم ....شکلات جونم ....با تمام وجودم دلم میخواد بغلتون کنم و روی نازتونو ببوسم ...مرسی خواهرای گلم ...منم برای حاجتروایی شما در همه آرزوهاتون دعا میکنم ...بههر حال امامهای ما جزو افراد برگزیده و شاخص هستند و حتما کراماتشون شامل حال مومنین خواهد شد ... به حق مظلومیت امام حسین خدا پشت و پناه همه مامانها و نینیهای درد مند باشه و سلامتی رو به همه اونهایی که توسل به امام حسین و یارانش کرده اند به حرمت و شرف این عزیزان به همهبیماران اعطا کنه ....آمین
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مریم جون خوبی عزیزم همیشه به یادت هستم نازنین و برای شما و شفای همه مریضها دعا می کنم
ببخشید من چند وقت نبودم آخه درگیر کارهای انتقال جنین بودم و ان شاا... فردا آزمایش دارم
این و بدون که همیشه بیادتم
برای شادی روح مادرم لطفا یک صلوات بفرستید
هدیه جان امیدوارم شما هم ازمایشت مثبت شه از این انتظار در بیای . من خودمم خیلی وقته منتظرم خدا یه فرشته بهم بده ولی هنوز صلاح ندیده.. بیا خبرای خوبو بهمون بده
فرشته بهاری من خدا بلاخره معجزشو نشونم داد و مسافر دلم شدی. از امروز تو رو دست خودش میسپارم......
مریم جون دعای تو واسم خیلی ارزشمنده ممنونم . امیدوارم منم قابل باشم تا تو این ایام دعا کنم شفا بگیری. اینم میدونم خدا فقط یه نظر کنه کافیه
لهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
الهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
فرشته بهاری من خدا بلاخره معجزشو نشونم داد و مسافر دلم شدی. از امروز تو رو دست خودش میسپارم......
مریم جون دعای تو واسم خیلی ارزشمنده ممنونم . امیدوارم منم قابل باشم تا تو این ایام دعا کنم شفا بگیری. اینم میدونم خدا فقط یه نظر کنه کافیه
سلام مریم خوب و نازم روز خوبی داشته باشی عزیزم وسپاس بسیار از ایملهای بسیار اموزنده و قلم نجیبت شرمنده که ما اسیر این کالبد شکننده وناتوان هستیم و قدرت پیشرفته هم ندارم که کمک حال تو باشد تو خود برای من بهترین اموزگار ودلگرمی هستی
ـــــــــــــــــــــــلام علیکم
خوبی؟
چه خبرا؟
عزیزم چن روز نیومده بودم دلم برات تنگ شده بود
دیروز اولین سالگرد ازدواجم بود
روزهای خوبی رو پشت سر گذاشتم امیدوارم همه خوش باشن امیدوارم با وجود سردی و خشکی هوا همه تو خونه و خونواده و دلشون گرم باشن و مهربون

مریم دوستت دارم
سامیار جو نم93/09/23ساعت 23:58اومد بغلم... خدایا برام حفظش کن
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
می می ناز جون ایشالله هر چه زودتر این دوره رو پشت سر میذاری
منم یه توده تو سینم دارم فردا هم وقت نمونه برداریم هست راستش منم اول خیلی خودم رو باختم چون تازه رفته بودم برای چکاپ قبل از بارداری که تو سونو سینه متوجه این توده شدن (آخه من سر بارداری اولم فهمیدم فیبروم رحم دارم و با سزارین اونم درآوردن میخواستم مطمین بشم که دیگه فیبروم ندارم)
منم همش فکرم این بود که تنهایی چه جوری از پسش بربیام آخه من تک دخترم هر بلایی سرم میاد به پدر مادرم نمیگم چون سنشون بالاست و کم طاقت هم هستن
خلاصه دیروز تو مطب انقدر گریه کردم که بقیه بهم دلداری دادن یه خانمی بود که پارسال عمل کرده بود و الان خوب بود یه خانم دیگه دو سال پیش عمل کرده بود و الان فقط برای چکاپ میومد برام تعریف کردن که یه خانم جوان باردار بوده و متوجه این توده شده و مجبور بوده با وجود بارداری شیمی درمانی هم بکنه
مرحله سختی هست ولی بالاخره تموم میشه امیدت به خدا باشه عزیزم
سلام رزا جونم ...شرمندم میکنی عزیزم ... من دانش آموز کلاس اولی کمالم و نصف بیشتر چیزها رو از اطرافیانم که حکم استاد رو برام دارن یاد میگیرم ...خوشحالم که دوستی من با شما مفید فایده بوده ...مخصوصا برای من که خیلی چیزها رو ازت یاد گرفتم و از دست تو هدیه الهی ام را دریافت کردم ...به امید روزی که دست در دست هم راه کمال الهی را بپیماییم و به مقصود برسیم ....

سلام ندا جونم ... سالگرد اسارت عشقیتتون مبارک و پیوندتان جاودانه باد ... خوشحالم که خوب و سرحالی ...خدا رو شکر ... منم عاشقتم ....دوست خوب نازنینم ...

بووووس برا همه خواهررهای خوبم ...
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
مهسا جان از ته دلم از خدا میخوام به حق این ماه عزیز که جواب نمونه برداری خوب باشه و هیچیت نباشه...
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
ســـــــــــــلام به روی ماه همه دوستان این تاپیک امیدوارم همگی خوب و شاد و سلامت باشید

می می ناااااااااااااااااااااااااااااز عزیزمییییییییییییییییییییی میبوسمت خیلی زیاددددددددد

ندای عزیزم سالگرد عشقتون مبارک باشه دوستمممممممممم ندای عاشق
ای جان ای جان ای جان دارم میام به ایران😉