2777
2789
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

بسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَحیم

" اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ وَ یَجعَلُکُم خُلَفاءَ الاَرضِ ءَاِلهٌ مَّعَ اللهِ قَلیلاً مَا تَذَکَّرُونَ "

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
Lilypie Pregnancy tickers
بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَِّحیم

" اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ وَ یَجعَلُکُم خُلَفاءَ الاَرضِ ءَاِلهٌ مَّعَ اللهِ قَلیلاً مَا تَذَکَّرُونَ "

� نمل . آیه 62�

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام می می نازم
عزیزم یه مدت نیومدم نبودم الانم روم نمیشد پست بذارم

یه کمی درگیر بودم خدا رو شکر تونستم دوباره بیام

ولی محال بود که روزی به یادت نباشم و همونجا واست دعا میکردم

خیلی دلتنگ اینجا بودم یه جورایی احساس دین میکردم

اخیش راحت شدم سبک شدم

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهعم
ام یجیب المضطر اذا دعا و یکشف السوء

اللهم صل علی محمد و ال محمد
درزندگی فهمیده ام که انتقاد در مورد چیزی که انسان آن را تجربه نکرده "کار ساده ایست
خدایا قسمت میدم به این ماه عزیزی که در راهه...

قسمت میدم به شهید کربلا همه ی بیماران رو شفا بده ...

*** نیستی و بهار هم بی تو ...سوء تعبیر یک زمستان است...!***

ممنونم ...واقعا ممنونکه مو تنها نمیذارین .. میدونم تاپیک خسته کننده ای شده .مرسی که به درخواست دعای من پاسخ میدین . امید وارم به دعای شما هم خدا وند عز و جل پاسخ بده .. .وبه همه خواسته هاتون برسین و حاجت روا شوید ....آمین
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
می می ناز عزیزم سلام .....اینکه مدت زیادی هست به اینجا سر نزدم درگیر وخیم تر شدن حال پدر عزیزم و بعد هم مراسم مختلف آن عزیز از دست رفته بودم (بعضی دوستان میدونن فکر کنم که به شما هم گفته بودم که پدرم در اثر سکته مغزی ده سال بود که بیمار و زمینگیر شده بودند ) عزیزم فکر نکنی از این تاپیک خسته شدیم که کمتر پست میزاریم بلکه در برابر صحبتهای قشنگ تو فقط سکوت میکنیم و حرفی برای گفتن نمیمونه ........من هر وقت تاپیک رو میبینم حتما برای شفای شما و همه بیماران دعا میکنم و ترجیح میدم صلوات رو هم توی دلم بفرستم تا کمتر این تاپیک روحانی رو شلوغ کنم .
دوستان لطفا برای شادی روح پدر من هم یک صلوات بفرستید ....ممنون از همتون ....(با اجازه از می می ناز گلم )
سپید یاس عزیز .بسیار متاسف شدم ... تسلیت مرا بپذیرید . آمرزش و آرامش روح پدر بزرگوارتان و صبر و سلامتی رو برای شماو خانواده محترمتان از خدا مسئلت دارم .اللهم صل علی محمد و ال محمد
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
انشالله خدا همه بیماران رو شفا بده
می می ناز عزیز انشالله که خیلی زود تو همین تاپیک اعلام کنی که خوب شدی
من منتظر اون لحظه ام عزیزم
تو الان دلشکسته ایی خانومی منم خیلی محتاج دعام منو دعا کن عزیزم

امن یجیب المضطر اذا دعا و یکشف السوء
خدایا مواظب همه نی نی ها باش.خاله ها میشه برای سلامتی همه نی نی ها یه صلوات بفرستین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم خداجونم شکرت ...
سپید یاس عزیز بهت تسلیت میگم انشالله خدا همه رفتگان رو رحمت کنه
انشالله پدرتون با امام حسین محشور باشه عزیزم

الهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
خدایا مواظب همه نی نی ها باش.خاله ها میشه برای سلامتی همه نی نی ها یه صلوات بفرستین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم خداجونم شکرت ...
سلام مریم عزیزم امیدوارم بهتر باشی. روزی نیست که یادت نباشم . با تمام وجودم دعات میکنم . ماه محرم نزدیکه خیلی ها تو این ماه معجزه دیدن که یکیش شامل حال دایی من شد. مامانبزرگم هرسال محرم بعد از شفای داییم نذر میده.خیلی مریضارو دیدم واسه غذای مامانبزرگم نذر کردن و شفا گرفتن این بار با چشمای گریونم از امام حسین میخوام شفای مریم عزیزمونو بده ایشالا بیاد خبر سلامتیشو که داد سال دیگه خودم به نیتت یه چیزی به غذای مامان بزرگم اضافه میکنم .ایشالا این ماه برات به یاد موندنی باشه ...........
فرشته بهاری من خدا بلاخره معجزشو نشونم داد و مسافر دلم شدی. از امروز تو رو دست خودش میسپارم......