2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ــــــــــــــــــــــــــــــــلام عزیزم خوبی؟
امروز اومدم سرکار کلا به یادت بودم...
تو همه جای مشهد یادت کردم و همش به همسری گفتم اگه مریم بود اینجوری میکردیم اونجوری میکردیم..
خلاصه اینکه همه جا جات خالی بود کلی برات دعا کردم
فصل فصله مشهد رفتنه خیلیا دارن میرن و دعاها زیاده برات... مادرشوهرم و پدر شوهرم و برادرشوهرم و جاریمم دارن میرن اوناروهم سپردم دعات کنن...

دوستت دارم یه عالمه
سامیار جو نم93/09/23ساعت 23:58اومد بغلم... خدایا برام حفظش کن
"ما انرژی حیاتیمونو صرف غیر از خودمون کردیم .... صرف دلسوزیهای بیجا و کشیدن بار مسئولیت دیگران آن هم بسیار مظلومانه "
الان با این قسمت نوشته ات کاملا حرف قدیمیها رو درک کردم که تا برای بیمار شدن یا مرگ کسی دل میسوزوندیم بهمون میگفتن دلت نسوزه وگرنه سر خودت میاد!!!!!!اون موقع با خودم فکر میکردم چقدر بیرحمند کسایی که اینو میگن ولی الان کاملا متوجه شدم منظور از این حرف چی بوده؟! "صرف انرژی حیاتی خودمون برای دیگران"!
..........

مریم جون واقعا خود خود عشقی تو :)
عاشق پستات هستم و مطمئن به لطف خدا که حتما شامل حال خودت و بچه های خوشگلت میشه ......اندکی صبر سحر نزدیک است ....
به اینستاگرامم سر بزنید خیلی چیزای خوشگلی واسه نینی هاتون و تزیین سیسمونیشون هست Http://instagram.com/beautybabyroom
نمیدونم چرا با این جمله نمیتونم کنار بیام . مگه میشه ادم برایه بنده هایه خدا دلسوزی کنه و اونوقت عذابش پس بده .میگن از هر دست بدی از همون دست میگیری
در مورد شوهرم بیماریش از دلسوزی بی جا نبوده . اون الان بابت همه دلسوزیاش از خدا پاداشش گرفته مخصوصا تو مریضیش

اشکال اون استرس کاری و خونوادگی بیتوجهی به جسمش چه از لحاظ خورد و خوراک و چه ورزش و
بی توجهی به مراجعه به موقع به پزشک
ژ نتیک هم هست
دایی هاش هم درگیر این مریضی بودن
و یه چیز مهم نفرین کردن دیگرون (شوهرم یه ماه قبل مریضی برایه یه نفر این بیماری رو ارزو کرد ) البته از رویه عصبانیت . خودش میگه بعد گفتن این حرف بد تو خلوتم از خدا مرگ خودم رو خواستم
نمیدونم ولی اون ادم تقصیری نداشت و اون روز دلش بد جوری شکست و تنها عکس العملش سکوت بود و دعایه خیر برایه شوهرم و خانواده
سلام عزیزانم .. به خدا غیبتم ناخواسته بود ... مسافرت شمال بودم اما نمیدونستم اونجا که میرم اینترنت ایرانسل قطع شده ... با موبایل با هزار بدبختی میتونستم پستهارو بخونم اما نمیتونستم کاربری مو فعال کنم لایک بزنم یاجواب این همه محبت رو بدم ... حالم هم اونقدر جالب نبود که برم کافی شاپی چیزی پیدا کنم ... به هرحال منو ببخشید ...

هزاااررررررررررتا بووووووووس واسه همه تون ...

سمیه جان من همین الان رسیدم به منزل خیلی خسته ام اما جواب قانع کننده ای برای سوال بالا دارم که سر وقت تایپ میکنم برات ... برای درد ژلوفن میخورم ... شب همهتون خوووش
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
سلام مریم گلم.خیلی خوشحال شدم که شنیدم رفتی سفر اونم به دل طبیعت.امیدوارم حسابی بهت خوش گذشته باشه.
دوست دارم.بوووووووووووووووووس
برای شفای هر چه زودتر مریم گلم و شوهر سمیه جون و همه بیماران صلوات
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
برات ازته دل دعامیکنم
http://manvanamadiham.blogfa.com/ من ونمــــــــــدی هام (فروش کارهای نمدی) ________________________________________________________________________________________________ ✿◕ ‿ ◕✿ نی نی سیسمونی ✿◕ ‿ ◕✿ http://ninisismuni.niniweblog.com/ _________________________________________________________________________________________________ ادرس کلوپمhttp://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27677 ❤❤❤❤ _________________________________________________________________________________________________
امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء
من اولین باره با اجازت می می ناز اومدم این تاپیک...امیدتو از دست نده... چند نفر رو می شناسم که مشکل شما رو داشتن ولی حالا به لطف خدا حالشون خوب شده... عزیزم از صمیم قلب برات دعا می کنم.
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.