2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داستان درباره یک کوهنورد است که می خواست از بلندترین کوه ها بالا برود او پس از سال ها آماده سازی، ماجراجویی خود را آغاز کرد ولی از آنجا که افتخار این کار را فقط برای خود می خواست، تصمیم گرفت تنها از کوه بالا برود.او سفرش را زمانی آغاز کرد که هوا رفته رفته رو به تاریکی میرفت ولی قهرمان ما به جای آنکه چادر بزند و شب را زیر چادر به شب برساند، به صعودش ادامه داد تا این که هواکاملاٌ تاریک شد.به جز تاریکی هیچ چیز دیده نمیشد سیاهی شب همه جا راپوشانده بود و مرد نمیتوانست چیزی ببیند حتی ماه وستاره ها پشت انبوهی از ابر پنهان شده بودند .پ کوهنورد همانطور که داشت بالا میرفت، در حالی که چیزی به فتح قله نمانده بود، ناگهان پایش لیز خورد و با سرعت هر چه تمامتر سقوط کرد..
سقوط همچنان ادامه داشت و او در آن لحظات سرشار از هراس، تمامی خاطرات خوب و بد زندگیاش را به یاد میآورد.
داشت فکر میکرد چقدر به مرگ نزدیک شده است که ناگهان احساس کرد طناب به دور کمرش حلقه خورده و وسط
زمین و هوا مانده است.حلقه شدن طناب به دور بدنش مانع از سقوط کاملش شده بود. در آن لحظات سنگین سکوت، چارهای نداشت جز اینکه فریاد بزند:
“خدایا کمکم کن”
ناگهان صدایی از دل آسمان پاسخ داد از من چه میخواهی ؟
- نجاتم بده.
- واقعاٌ فکر میکنی میتوانم نجاتت دهم.
- البته تو تنها کسی هستی که میتوانی مرا نجات دهی.
- پس آن طناب دور کمرت را ببر
برای یک لحظه سکوت عمیقی همه جا را فرا گرفت و مرد تصمیم گرفت با تمام توان به طناب بچسبد و آن را رها نکند.
روز بعد، گروه نجات آمدند و جسد منجمد شده یک کوهنورد را پیدا کردند که طنابی به دور کمرش حلقه شده بود در
حالیکه تنها یک متر با زمین فاصله داشت!!

الهم صلی علی محمدواله محمد ....... عزیزم همیشه به یادتم ....خدا به همراهت
الهم صل علی محمد و ال مجمد
خدایا به مریم عزیز قوت بده . بهش اونقدر انرژی بده که از پس مریضی بربیاد که هیچ !همراه و همدل بنده هایه نیازمندت هم باشه . خدایا کمکش کن که این مریضی براش درد نباشه فقط تجربه باشه و صعود به قله عشق با تو بودن باشه . خدایا شادش کن هم دل خودش . هم دل عزیزاش . بهترین خبرا شادترین اتفاقا رو براش رقم بزن . خدایا کلاس دانشگاهیشو با غیر مریضی براش برگزار کن . خدایا تو مهربونی خیلیم مهربون . جواب اشکاش بده . جواب اشکامون بده . خدایا اونقدر صدات میکنم که اخرش میدونم جوابم میدی . الهی مددی کن
سمیه جون اینقدر شرمنده ام کردی که روم نشد حتی لایک بزنم ....دوست خوبم ممنون از دعای صمیمانه ات .از خدا سلامتی و شادکامی خودت و شیرپسر نازت و همینطور شفای عاجل و صبر برای همسر محترمتون در این وقت عزیز خواهانم ... اگه هر زمان فکر کردی میتونم کمکی کنم تا این مرحله درمان خوش آیند تر بشه بهم میل بزن ... بوس برای یک پرستار دلسوز و فداکار ....
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
سلام می می ناز جونم.. خوبی گلم؟؟ بهتری؟؟؟
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**

مریم همیشه به یادتم باور کن یه گوشه دلم همیشه فکر و یاد تو هست و هر وقت بهش فکر میکنم سلامتیتو از خدای خدا میخوام

همیشه در قلبم هستی مریمی
ای جان ای جان ای جان دارم میام به ایران😉
سلام مهدیه جون .بد نیستم شکر .. سلام ندا جونم ...قربونت برم .منم خیلی دوست دارم و یه جورایی بهتون وابسته شدم که نگو ... قربون قلبت برم .خوش به حال خودم که همچین جای گرم نرم و امنی پیدا کردم .....بوس برای ندا و مهدیه نازم
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
مریم خوشگلم سلام به روی ماهت.
چقدر تاپیک انرژی مثبت به آدم میده...واسه اینکه تو دوباره اومدی.
خیییییییلییییییییی خوشحالم که سرحالی
دوست دارم یه عالمه.
چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
اﻟﻠﻬﻢ ﺻﻞ ﻋﻠﯽ ﻣﺤﻤﺪ و آل ﻣﺤﻤﺪ و ﻋﺠﻞ ﻓﺮﺟﻬﻢ