2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ـــــــــــــــــــــــلام مریم جون خوبی؟
چه خبر؟
هوا داره کم کم خنک میشه حواست باشه سرما نخوری؟
نی نی هات چه میکنن؟

دوستت دارم

کسی که هدفی روشن داشته باشد حتی در ناهموارترین راه ها به جلو میرود و شخص بدون هدف در هموارترین راه ها نیز پیشرفتی نخواهد داشت.(توماس کارلایل)
سامیار جو نم93/09/23ساعت 23:58اومد بغلم... خدایا برام حفظش کن
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

بسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَحیم

" اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ وَ یَجعَلُکُم خُلَفاءَ الاَرضِ ءَاِلهٌ مَّعَ اللهِ قَلیلاً مَا تَذَکَّرُونَ "

Lilypie Pregnancy tickers
مرسی دوستان گلم ...چقدر خوشبختم که تو این دنیا دوستان خوبی دارم که برایشان مهم است که من در چه حالیم ... مرسی که برام دعای خیر میکنید . امیدوارم این همه انرژی مثبت برکاتی رو تو ی زندگی تک تکتون جاری کنه ...همچنان محتاج دعام ...
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
عزیزم تاپیکتو تازه دیدم انشاالله به لطف خدا و دعای بچه ها زود زود زود خوب میشی و با یه انرژی مضاعف به زندگیت برمیگردی

ولی میخواستم بگم که تا میتونی لیموترش بخور چون دکتر گیاهی میگفت تمام سرطانها با لیموترش قابل علاجه حتما پیشه یه دکتر گیاهی حاذق هم برو به امید شفای همه مادران مریض
الهی امین
اللـــهم عجل لولـــیک الفـــرج و العــــــافیه و النـــــــصر
ــــــــــــــــــــــــلام دوستم خوبی نفس؟
چه میکنی؟
ماه ماهه عزیزیه آخرین ماه امسال قمریه زیارت عاشورا و آیه الکرسی جواب میده من برات میخونم خودتم یادت افتاد بخون...

دوستت دارم و از خدا میخوام لبت همیشه خندون باشه و هر روز که از خواب بیدار میشی، طلوع آفتاب جدید نویدی باشه برا سلامتی بیش از پیش
سامیار جو نم93/09/23ساعت 23:58اومد بغلم... خدایا برام حفظش کن
می می ناز من از روزی که فهمیدم هرروز برات دعا میکنم وصلوات میفرستم از ته قلبم از خدا میخوام اثری ازین بیماری تو وجودت نمونه گلم
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
فقط به هسر و بچه هات فکر کن و ازشون انرژی مثبت بگیر. سعی کن فضای اطرافت فقط و فقط و فقط انرژی مثبت باشه.

می می ناز تو از بیماریت قویتری و اونو شکست میدی.اینو همه بچه های نی نی سایت میدونن و مطمئن باش همه واست

دعامیکنیم. اینم بدون که دعا کردن خودش موج مثبته عزیزم.

به امید روزی که بیای و بگی شکستش دادم . امین
اثر انگشتانمان از قلبهایی که لمسشان کرده ایم هرگز پاک نمی شوند.