2777
2789
عنوان

کاربران عزیز لطفا توجه کنید ( نی نی یار3)

| مشاهده متن کامل بحث + 3699 بازدید | 247 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی یا. من میتونم تو این سایت کار هنریمو تبلیغ کنم میخواستم بدونم مشکلی نداره از نظر شما؟

شرایط تبلیغات رو در قوانین بخونید طبق اون مشکلی نداره

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

2805
نی نی یار لطفا تایپیکای منو حذف کنید دو روزه دارم تلاش میکنم ولی نمیدونم باید چطوری حذف بشه .تایپیک ...

اینجا بفرستید

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

سلام عزیزم خیلی وقت حذف شده اما برای بخش فنی نظرتون رو ارسال میکنم اگر امکان پذیر بود این گزینه مجدد ...

سلام من اون یکی تامیکتون هم پست گذاشتم جواب  ندارین  خواهشا رسیدگی کنید هم برای برگردوندن تاپیکم هم کاربری 

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
سلام عزیزم قطع نشده؟ میتونین اسمشو کپی کنین اینجا؟

نی نی یار خواهشا کاربری منو برگدونید یک ماهه تعلیق شدم چندین بارم پیام دادم تماس باما ولی جواب گو نیستین   کاربر هدانا خواهشا بر گردونین     ببخشید تاپیک منو هم نمیدونم چدا تعطیل کردین فقط درددل مادران داغدار بود همه اعضاش منتطرن برگرده هیچ توهین ویا فحاشی ویا بحثی هم اونجا اتفاق نیفتاد 

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اینجا بفرستید

نی نی یار جون لطفا تاپیک کاربری هدانا جون برگردونید بی دلیل تعطیل شده تو رو خدا وقتی تعطیل میکنید قبلش چک کنید شاید یه مردم ازار بی خود بی جهت گزارش زده باشه ما اونجا یک عده مادر دادغدار بودیم که دردل میکردیم و به هم امید میدادیم و خیلیامونم با این امید دوستان و دعاشون باردار شدیم بنظرم اینا خلاف قوانین قواعد نی نی سایت نیست لطفا رسیدگی کنید

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

سلام کاربر ladyyanaبسیار بی ادبی و بهش های بسیار زننده ای تو تاپیک ها میده لطفا لغو کاربری بشه خیلی ب همه بی احترامی میکنه

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
2810