2777
2789

سلام من دکتر برام متفورمین 500،لتروزول 2/5 و ، دوفاستون تجویز کرده البته متفورمین رو علاوه بر تاثیر روی تخمک ها برای لاغری هم نوشته چون اضافه وزن دارم؟؟؟

الهی به حسن علیه السلام   

دوفاستون خیلی قرص خوبیه

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
میشه توضیح بدید یعنی در بارداری شما تاثیر داشت؟

اره من ماه قبلش استفاده میکردم 

هم رحمتو برای بارداری آماده میکنه هم پری منظم میشه بشرط اینکه گرمیجات زیاد بخوری و صبح ها ناشتا عسل با سیاه دانه آسیاب کنی بخوری ،معذرت میخوام من هوق میزدم و با آب قورتش میدادم

البته بعد از اقدامت دیگه نباید بخوری چون اگه جنین شکل بگیره بچه رو‌میندازه

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
اره من ماه قبلش استفاده میکردم  هم رحمتو برای بارداری آماده میکنه هم پری منظم میشه بشرط اینکه ...

خوردن سیاه دانه و عسل و همچنین رازیانه با داروها تداخل و مشکلی نداره؟آخه میخوام رازیانه هم بخورم میترسم اینا در کار داروها تداخل ایجاد کنه ؟

منظورتان سیاه دانه هست که نخورم بعد از اقدام که باعث سقط میشه یا دوفاستون؟؟؟

الهی به حسن علیه السلام   

به من دکتر م گفته از 14پری دوفاستون مصرف کنم آخه چطور بفهمیم جنین تشکیل شده که قطع کنیم تا پریود عقب نیافته که نمی شه فهمید و مصرف دارو رو ادامه میدیم؟

الهی به حسن علیه السلام   
خوردن سیاه دانه و عسل و همچنین رازیانه با داروها تداخل و مشکلی نداره؟آخه میخوام رازیانه هم بخورم میت ...

رازیانه که من نخوردم 

دوفاستونم فکر کنم از روز ۱۵تا ۲۵باید بخوری

عسل و سیاه دانه هم تا قبل از روزهای تخمک گذاری باید بخوری اگه بعدش بخوری باعث سقط میشه

رازیانه که من نخوردم  دوفاستونم فکر کنم از روز ۱۵تا ۲۵باید بخوری عسل و سیاه دانه هم تا قبل از ...

به من 30تا نوشته گفت از 14پری به بعد شبی یک عدد شما با همون یک ماهی که دوفاستون مصرف کردی نتیجه گرفتی؟اضافه وزن هم مثل من داشتی؟

الهی به حسن علیه السلام   
به من 30تا نوشته گفت از 14پری به بعد شبی یک عدد شما با همون یک ماهی که دوفاستون مصرف کردی نتیجه گرفت ...

اره منم ۸۰کیلو ام اما زنداداشم ۱۲۰کیلو باردار شد فکر نکنم وزن زیاد مهم باشه

اره منم ۸۰کیلو ام اما زنداداشم ۱۲۰کیلو باردار شد فکر نکنم وزن زیاد مهم باشه

پس خداروشکر با وجود وزن زیاد و با مصرف دوفاستون باردار شدید پس جای امید هست؟

الهی به حسن علیه السلام   
پس خداروشکر با وجود وزن زیاد و با مصرف دوفاستون باردار شدید پس جای امید هست؟

اره بابا نمونش خود من

من فکر میکردم هیچ وقت باردار نمیشم اما اصلا اینجور نیست فقط دیر باردار میشی

فردا سونو قلب دارم دعا کن توروخدا

[QUOTE=130943413]من فکر میکردم هیچ وقت باردار نمیشم اما اصلا اینجور نیست فقط دیر باردار میشی فردا سونو قلب 

آن شاءالله که بچه اتون سالمه و به سلامتی فارغ بشید💖

الهی به حسن علیه السلام   
2810