2777
2789
عنوان

خیلی با نامزدم مشکل داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 104 پست
دیگه جایی برا رفتن ندارم...

شاید به این سختی ای نباشه که فکرشو میکنی . بشین با خانوادت حرف بزن .

این درست نیس به خاطر یه انتخاب اشتباه بخوای ۵۰ سال عذاب بکشی . 

خیلیا با دو تا بچه جدا میشن توو که نامزدی فعلا 

اصلا نترس 

همین امشب برو با نامزدت حرف بزن  ببین حرف حسابش چیه .

ولی پشت گوش ننداز .  تا زمانی که مطمئن نشدی  باهاش عقد نکن 

به حرف مردم اصلا اهمیت نده ؛ قوی باش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی بچه س نه؟😞

خیلی زیاد

عزیزم تو می خوای به این تکیه کنی؟

من ۲۱ سالمه..خودم میگم هنوز خیلی بچه م

نامزدتو با یه پسر ۲۸ ساله مقایسه کن

ببین چقدر رفتارش بچگانه س!

فک کن این پسر باید چند سال دیگه ازدواج می کرد اون موقع خیلی چیزا فرق می کرد...

الان نامزدین و وضعیتتون اینطوریه

فردا برین زیر یه سقف چی؟

خودم شخصا ترجیح میدم خونه بابام زندونی بشم نه با یه پسر بچه ک درکی از زندگی نداره برم زیر یه سقف!

ب نظر خودت می تونی سالها این رفتارشو تحمل کنی و لی لی به لالاش بذاری؟

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸
شما خودتون شغلتون چیه

من انبار دار شرکتم . اونم همکارم بود .

ولی وقتی رفتاراشو دیدم ازش دلزده شدم و خیلی راحت کنارش گذاشتم چون زندگیم و جوونیم برام مهمه . 

اگه انتخابت اشتباهه  به خاطر حفظ آبرو و ...  توی اون انتخاب نمون . 

از من به تو نصیحت 

نذار زمان بیشتر بگذره و بی خیال بشی . زودتر تکلیف خودتو روشن کن 

راستی تو چند سالته ؟

2803
 من انبار دار شرکتم . اونم همکارم بود . ولی وقتی رفتاراشو دیدم ازش دلزده شدم و خیلی راحت کنارش ...

من ۲۰ سالمه بچه کردستانم و او کرمانشا اینجا فرهنگ مردم خیلی بده همه زوم میشن رو کسی که بخاد جدابشه😔😔 مخصوصا من که ب اجبار خانوادم تو سن کم ازدواج کردم و الان ازدواج دوممه... اصلا رابطمم با پدرمادرم خوب نیس از همه جهات گیر کردم😔

خیلی زیاد عزیزم تو می خوای به این تکیه کنی؟ من ۲۱ سالمه..خودم میگم هنوز خیلی بچه م نامزدتو با یه ...

دقیقا همینطوره . 

ببین عزیزم بزار از دوستم بهت بگم 

منو دوستم هم سن بودیم . باباش خیلی بهش گیر میداد خیلی سخت گیری میکرد و حتی چند بار زدش . دوستم واسه فرار از خونه پدر به یه خاستگارش که واقعا به درد ازدواج نمیخورد ازدواج کرد . 

دو ماه اولش همه چی خوب بود 

ولی بعدش زندگیش جهنم شد . اونقدر بهش بد گذشت که چند بار بهم گفت کاش برگردم به گذشته . حاصرم از بابام کتک بخورم ولی این زندگی متاهلی رو نداشته باشم .

خیلی سخته همسرت دوستت نداشته باشه و بهت احترام نزاره 

2804
من ۲۰ سالمه بچه کردستانم و او کرمانشا اینجا فرهنگ مردم خیلی بده همه زوم میشن رو کسی که بخاد جدابشه😔 ...

میشه یه سوال بپرسم ؟

اگه از نامزدت جدا بشی  چی میشه ؟ امکانش هست بابات تو رو در آینده به زور به عقد کسی در بیاره ؟ 

من ۲۰ سالمه بچه کردستانم و او کرمانشا اینجا فرهنگ مردم خیلی بده همه زوم میشن رو کسی که بخاد جدابشه😔 ...

هر بژی کورد💙

عزیزم بخاطر حرف کسی آینده تو تباه نکن

خودت بگو به نظرت با این پسر خوشبخت میشی؟

تو ک یه بار جدا شدی چرا باز تو سن کم نامزد کردی😫

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸
2805
من ۱۶/۸/۷۸     اون  ۱۶/۸/۷۷

پسره ۵ ماه از من کوچیکتره😫😫

میشه یه سوال بپرسم ؟ اگه از نامزدت جدا بشی  چی میشه ؟ امکانش هست بابات تو رو در آینده به ...

امکانش هست. اما مگه فقط همینه؟ فقط یه سقف بالا سرم میمانه و دیگه کلا طردم مکنن اصلا خانوادم همه فامیل دیگه طوری با ادم رفتار میکنن انگار طرف قتلی مرتکب شده خیلی دیدگاهشون تغییرمکنه و... خلاصه زندگی به معنی واقعی جهنم میشه. حتی دیگه طعنه دست مادر و خاهرم میشم

2801