2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349261 بازدید | 18904 پست
سلام،چه خلوت شده اینجا!!!! مامان اینده خوش اومدی نیکی جان بستگی داره کدوم سمت تهران باشین،مثلا سمت غرب پاساژ پاسارگاد بالای بازارسنتی ستارخان قیمتای مناسب داره،انواع شال و روسری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی چند وقت پیش توی کیفمو نگاه کرد بهم گفت چقدر نامنظم! درصورتی که یادم نمیاد این سال ها یه ذره کیفم نامنظم باشه. ولی مجبورم کلی وسیله با خودم ببرم این ور اون ور :( حرفش خیلی ناراحتم کرد. چون واقعن دقت دارم منظم باشم :(
عشق ، عشق و عشق
دلبرک جون برنامم خیلی دقیق پیش نرفت،چون یه سری کارهای اضافی پیش،اومد و فکرم رو خیلی بهم ریخت ،ولی درکل یه تغییرات کوچیکی داشتم در مورد وسایل کیفت شاید از چندتا کیف یا ازین کیسه فانتزی پارچه ای ها استفاده کنی مرتب تر بشه عزیزم
چیزی که جدیدن یاد گرفتم اینه که هیچ وقتی جلوی همسر نباید از زیبایی های ظاهری و اخلاقی زن ِ دیگه ای تعریف کرد. هیچ وقت. اگر تا الان این کار رو میکردین از این به بعد متوقفش کنید. میتونید ارادت خودتون رو با جمله ی "خیلی ایشون محترم هستند" نشون بدید. اونم وقتی مجبورید که حرفی بزنید! و یکی دیگه این که اگر به نظرتون چاق میاید یا یه قسمتی از بدنتون باب میلتون نیست یا حس میکنید اخلاقتون بدِ لزومی نداره مدام توی گوش همسر بخونید که چاق و بد اخلاقید و اون رو حساس کنید روی اون مسئله... دوست من به مشکل جدی برخورده به خاطر همین حساس کردن همسرش روی اخلاق و زیبایی هایی که حس میکرد نداره!
عشق ، عشق و عشق
حیف شد فرزان جون. کاش همه چی خوب پیش میرفت میتونستی تموم کنی چهل روز رو. نه من کیفم مرتبه اما خب مجبورم چندتا کتاب و دفتر با خودم ببرم و یه عالمه خودکار رنگی :)) اون خانوم سرشو نباید میکرد توی کیف من و اون حرف رو میزد. یه جورایی لجم رو دراورد حرفش
عشق ، عشق و عشق
این روزا چ خوبه ک درگریه کردن هم ظرافت داشته باشیم.....محرم حرمت داره..چ خوبه ک حرمتشو نگه داریم،چندروزی تو حجابمون،پوششمون،رفتارمون،خنده مون تجدید نظر کنیم
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
من خیلی وقته اینجام میخونم ولی یادم نمیمونه،تاریک اول رو هم تا حدودی خوندم حالا میخوام تلاش کنم واسه ظرافت قدم اول چیه دوستان؟؟؟ چکار کنم که حرفاتون یادم بمونه و اولین قدمم چیه؟؟؟خواهش میکنم خواهرانه راهنماییم کنین
هانی جون 😘 به نظر من تو مجالس روضه و عزاداری باید حداقل آرایش رو داشت و راجب لباس هم بستگی به فضای مراسمی که میریم داره. و از صحبتت اینو برداشت کردم که منظورت مجالس روضه زنونه ست. من احساسم اینه که تو این مجالس نذاشتن روسری کار درستی نیست ولی فکر میکنم اگه روسری نذاشتن بی احترامی محسوب نشه از طرف اون جمع، اشکالی نداره. راجب لباس هم من اینارو پیشنهاد میدم : جوراب شلواری ضخیم +دامن راسته میدی + شومیز مشکی اندازه تن و نه گشاد + روسری کوچیک مشکی که خانمانه و مدل دار می بندیم... یه پاپیون گردنی مشکی هم اگه به این ست اضافه بشه عالی میشه. کت اسپرت مشکی و شلوار پارچه ای مشکی یا جین تیره + روسری مشکی که خانمانه و مدل دار بستیم من این دوتا تیپ به نظرم مناسب مجالس روضه زنونه ست 😊