2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349261 بازدید | 18904 پست
من وقتی کسی این جور حرف بزنه سعی می کنم سریع کارشو انجام ندم شده چندلحظه ام لفتش میدم مثلا خونه مادرشوهرم بودم برادر شوهرم میوه اورد گفت پاشو اینارو بشور من ی خورده لفتش دادم بدون گفتن کلمه ای ازش گرفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها به نظرتون با جاری که کوچیکتر از شماست ولی هر بار میبینین منتظر شما سلام کنین چطور باید رفتار کرد نمیخوام مثل اون باشم مخصوصا کنار همسرم تو مناسبتها بی ادبیه که روز عید صاف تو چشای مردم نگا کنم از طرفی نمیخوام فکر کنن مثل خودشون حال بده خخخخخ
من اگر از یه موضوعی ناراحت باشم ترجیح میدم تو جمع نرم ولی اینا میان با قیافه ناراحت- باعث ناراحتیشم ما نبودیم- بعد هی تو جمع فاز منفی میدن وقتی هم میبینن داریم میگیم میخندیم نگاههای خاصی می کنن که البته اهیمت نمیدم ولی باعث میشه زودتر از معمول مهمونی رو ترک کنم چون احساس میکنم امواج منفی جریان داره.
سلام الناز جان در مورد جاریت ب نظرم چند بار جلوی جمع وهمسرت شما پیش قدم بشو وگرم احوال پرسی کن اگه دیدی جاریت تغییری نکرد شما هم دیگه مستقیم بهش سلام نکن هر جا هست ی سلام کلی بکن همین
طوبی و بهارک جون مرسی از راهنماییتون،حتما یه بسته بندی مناسب میکنم، در مورد افراپی که متوقع هستن و دستور میدن بهتره محترمانه بگیم البته که من داذم در حقت لطف میکتم،جمله طوبی حیلی خوب بود، الناز حون شمام جاریتو که دیدی با شوخی و خنده البته به خودش نه تو جمع ،بهش سلام کن و بگو من نه اینکه مهم باشه سنم بیشتره و بزرکتر از شمام،چون فهم و درکمم بزرگتره بهت سلام میکنم عزیییییزم،با یه لبخندی که کامل حساب کار دستش بیاد،اما جلو همسرتون و خانواده خیلی خوب باهاش برخورد کنین که نتونه بعدا پشت سر حرفی بزنه
به به خانوم های خوشگل :) درباره ی اداب حرف زدن این رو بگم که کاش با هرکسی طبق روحیش برخورد کنیم. این هوشمندی میخواد ولی واقعن رابطه هارو خیلی بهتر میکنه. مثلن من دختر شوخی نیستم. از شوخی کردنه زیاد بدم میاد. کم و بجا معمولن شوخی میکنم همیشه هم اخرش میگم که شوخی کردم تا طرف یه وقت ناراحت نشه! متقابل هم دلم نمیخواد کسی باهام شوخی کنه. همین چند روز پیش زنداییم یه شوخی باهام کرد که شاید اگر با ادمی که خودش ذاتن شوخه اون کار رو میکرد طرف ناراحت نمیشد! اما من بهم خیلی برخورد و همون جا جوابشو دادم!
عشق ، عشق و عشق
به نظر من وقتی کسی بابت چیزی خوشحاله و برامون درحال تعریف کردنه، بهتره ما هم همراهیش کنیم و خوشحالیمون رو نشون بدیم با یه جمله ی قشنگ یا یه لبخند قشنگ و تبریک گفتن. اون ادم به ما اعتماد میکنه و خوشحالیش رو درمیون میذاره زشته بی محلی کنیم و فقط زل بزنیم توی صورتش. (دیدم همچین آدمای بیتفاوتی)
عشق ، عشق و عشق
پدر مادرمون رو با "تو" خطاب نکنیم. همون قدر که برای یه غریبه احترام میذاریم برای پدر مادرمون هم ارزش بذاریم. این به هیچ وجه مغایر با رابطه دوستی بین بچه و پدر مادر نیست. فقط یه احترام کلامیه. بچه هامون رو با "جان" یا "آقا" و "خانوم" صدا کنیم توی جمع. حتا وقتی کوچیکن. بچه هامون رو دعوا نکنیم توی جمع. وای من خیلی میبینم مامانا بچه هاشون رو میزنن یا دعوا میکنن توی مهمونی ها :( اگر با کسی توی جمع مشکل داریم یا ناراحتی پیش اومده، توی قیافمون نشون ندیم. به خدا بقیه بی گناهن. چرا جشن و مهمونی رو برای بقیه هم زهر مار کنیم!
عشق ، عشق و عشق
آفرین به شما بانووهای ظریف و خوشگل و خوش قلب براووو دوستان مهربونم تک تکتون عالی هستین و من از شماها درس های خوبی گرفتم ایشالله همیشه سلامت و شاد باشین
آرامشم را مدیون توقعی هستم که از دیگران ندارم