2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349264 بازدید | 18904 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خواننده خاموش این تاپیکم طوبی جون تیپت خیلی عالیه من عاشق لباس های پوشیده و شیکم عاشق مانتو کتی کرپ عاشق کیف کوچیک شیک البته این تیپ هارو معمولن برای مهمونی میزنم و جاهای عمومی که میرم خصوصا اگه تنها باشم چادر سر میکنم یه ایده جدید به ذهنم رسیده برای رفتن به جشن عروسی یه مانتو بلند حریر مشکی شیک بدوزم با شال حریر کار شده حریر خوبیش اینه که سبکه و شینیون و آرایش موهارو بهم نمی ریزه
طوبا جون نگران حرف مردم نباش. آدما همیشه نسبت به چیزهای جدید موضع میگیرن اگه همه باحجابا اینطوری لباس میپوشیدن خیلیا به با حجاب بودن ترغیب میشدن. همش میگن برای حجاب فرهنگ سازی کنین. خب یه بخشی از فرهنگ سازی همین زیبا جلوه دادنه حجابه دیگه. خانما زیبا شدن تو ذاتشونه. حالا اگه ببینن با حجابم میتونن زیبا بشن چرا باید باهاش مخالفت کنن؟
فقط اینو بگم اگه کسی نگاهت میکنه اره خب چون چشم ادم دنبال زیبایی و تفاوته ،یه بخشی به خاطر این موضوعه،اما اونی که میگی خندیده بهت باور کن از حسادت و خود کم بینی هست،چون چیزی که از تیپت تعریف کردی خیلی هم تحسین برانگیزه نه خنده دار،میتونن خودشون هم شیک باشن به جای تمسخر
سلام خانوم های خوشگل به به چه دخمل خوش تیپی هستی طوبی جوون، ما شهریوریا اینجوری ایم :) توی پوششمون حواسمون حتمن حتمن به جوراب و کفشمون هم باشه که هم رنگ باشن و مناسبه هم خیلی توی چشم میاد وقتی هماهنگ نیست جوراب با کفش. جورابامون رو چک کنیم سوراخ نباشه :))) کفشا خاکی نباشه.
عشق ، عشق و عشق
وای اره جوراب رنگش خیلی بده هماهنگ نباشه،البته برای کالج یا کفشای رسمی،ولی با کتونی های رنگی میشه جوراب شاد پوشید،مثلا من خودم با کتونی طوسی سفیدم،جوراب صورتی جیغ میپوشم و شلوار جین روشن خیلی تینیجریو ناز میشه :) ولی کلا کفش حزو چیزاییه که همیشه باید تمیز باشه،کلا لباسهامون باید اتوکشیده باشن مخصگصا لباس فرم اداری،و اینکه روش لکه غذا و این چیزا نباشه یا رد پنکیک دور مقنعه مشکی،خیلی بده
ناخن ها همیشه سوهان کشیده و مرتب باشن،یا لاک نزنیم یا کاملا باشه،اینکه نصفه نیمه پاک شده خیلی بده،در ضمن لاکمون رو با دقت پاک کنیم،چون ته رنگ دور ناخن میمونه زشته;مثلا یکی از همکارای من انگار لاک قرمز زده بوده ،خوب پاک نکرده بود،دور پوست ناخنش مونده بود ته رنگ;انقد نا مرتب بود
کسایی که موهاشونو بیرون میزارن، مو باید مرتب باشه،نه اینکه ژولی پولی زیر مقنعه پف کنه،یا تمیز بزنید بالا ببندید یا اگه فرق باز میکنید مرتب و سشوار کشیده باشه، موی پشت لبم اصلا نباید در بیاد،دیدم خانومی که هر ماه موهاشو بلوند میکنه اما نمیدونم چرا اصلاح نمیکنه :/
من لاک ساده رو بیشتر برای خودم میپسندم. نوزده سالم بود وقتی با شعبه ی یک آشنا شدم از اون موقع حواسم به دستام و ناخونم و لاکم هست. رنگای مات و روشن به دستام میاد و هیچ وقت نمیذارم لاکم لب پر بشه. یدونه ضد آفتاب بیرنگ دارم که همیشه توی کیفم همراهمه. میزنم به دستام وقتی زیر آفتابم. هم نرم میشه دستم، هم تیره نمیشه به خاطر آفتاب.
عشق ، عشق و عشق
سالام دلبرک جان!ممنونم عزیز دلم!آره واقعا من حتی رنگ جورابمم ست میکردم، اما اکثرا سفید میپوشیدم،بنظرم هم خوشگل تر بود هم فقط ادمای خیلی تمییز میتونن بپوشن و تمییزی شخص رو نشون میداد