2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349271 بازدید | 18904 پست
اتنا جون ببخش اینو میگم،ولی به ذهنم میرسه شاید دلیل رفتارات اینه که زیادی دوست داری مورد توجه و تایید دیگران قرار بگیری،برای همین ممتظری یکی ه چرا حرف نمیزنی یهو بمبارون میکنی طرفو با صحبت،البته حدس من اینه ها،درسته?
گاهی خب اره :( میدونی اگه بخوام ریشه یابی کنم اینا همه به خونوادم برمیگرده ... که حالا من تو این سن باید کمبودامو این جوری نشون بدم... مدام میخوام بقیه ازم راضی باشن... تعریف کنن(که هیچ وقتم نشده تعریف کنن)...یه چیزیو اونقد برا یکی توضیح میدم که دیگه خودم از خودم متنفر میشم چه برسه به اون (ببخشید حرفام خیلی موج منفی دارن ولی چاره ای جز گفتنشو و کمک خواستن ازتون ندارم)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما همه رفتارامون قطعا تحت تاثیر پیشینه ای هست که داریم و رفتارهایی که باهامون شده که همونطور که گفتی اول از خانواده شروع میشه،اگر بخوایم مشکلات رو ریشه یابی کنیم و اساسی حل بشه بهتره به روانشناس مراجعه کنیم،البته که در موارد اساسی فقط مشاور میتونه کمک کنه،اما کاری که اینحا میتونیم انجام بدیم خودمون اینه که خوب ببینیم در حال حاضر چه رفتاری داریم،چرا این رفتارو انجام میدیم و بعدش چه حسی داریم، اکثر ما یه جورایی جوگیر هستیم،مثلا کسی که مراسم ختم از صاحب عذا بیشتر گریه میکنه، کسی که تو عروسی از خود بیخود میشه و زیادی میرقصه،ادم پر حرف،یا مثل خود من تا روی خوش نبینم منم قدمی واسه نزدیکتر و صمیمی تر شدن بر نمیدارم
وقتی که خوب وضع موجود رو بررسی کردیم باید بیایم رفتار های صحیح رو هم پیدا کنیم،و با تمرین و به مرور کم کم درست میشیم،اما اما اما مهم اینه که نا امید نشیم،صبرمون رو از دست ندیم،یهو برنگردیم سر پله اول،ممکنه اوایل تا به رفتار درست برسیم کلی اشتباه داشته باشیم ولی تو همون اشتباهاتم حداقل 1% سعی کنیم ازش درس بگیریم یا تغییری ایججاد کنیم توش،واقعا میگم برای ایجاد تغییر اصلا نباید اشتباهات گذشته رو تکرار کرد،باید فول انرژی رو به جلو حرکت کرد که مستلزم حفظ روحیه انگیزه و تمرکزه
خانما اگه موقع تلفن صحبت کردنمون کسی اومد و با احترام منتظر تموم شدن تلفونمون شد بمحض تموم کردن تلفنمون با روی خوش بهش توجه کنیم، تا حد امکان تماس رو خلاصه کنیم،و اینکه بعد تمام شدن تلفن خودمون رو مشغول کاری نکنیم و بهش بی توجه نباشیم
بچه ها اون برنامه 40 روزه رو فراموش نکنید بعد اگر موافقین کارای مثبت و پیشرفتامونم باهم در میون بزاریم البته اینکه موضوع هفتگی مشخص کنیم هم لازمه تا تاپیک از مسیرش منحرف نشه،هرمیون جان یه پیشنهاداتی داده بون،شما نظراتونو بگین لطفا که همین هفته در موردش صحبت کنیم
من ک امروز شروع کردم و خیلی راضی بودم،صبح زود بلند شدم،دوش گرفتم،صبحانه خوردم،بعدشم اراسته و مرتب رفتم سر کلاسم،بعد از اون رفتم و کلاس کوهنوردی اسم نوشتم،کلا همه چیز خوب بود
ایول طوبی چه دوست با برنامه ای دارم من،منم 2 روزه صبحانه مقوی میخورم،زبانمم دارم میخونم و مطالعه،دیروز باز زدم تو فاز نا امیدی و سردی اما به خودم اومدم نتونستم درستش کنم ولی خرابترم نکردم 😁 حالا امروز باید با انرژی وزحمت چند برابر جبران کنم،راستی من هر روز کارایی که باید انجام بدمو مینویسم و به محض انجامش یه مثبت به خودم میدم،همین باعث شده این 2-3 روز کارام عقب نیفته