2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349269 بازدید | 18904 پست
من موافقم فرزان جان،همراهتونم توی تک تکشون،ب نظر من از اول شروع کنیم،از ظاهر،چون در اولین برداشتی ک از ما میشه فقط ظاهرمون تاثیر داره،در مورد طرز پوشش،لباس پوشیدن و غیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم برنارد حرف های زده شده اینو اضافه کنیم همیشه هم بد نیس حتى اون أخلاق یا رفتار عادتی نامناسب هم خوب فک کنین نکته های مسبتی هم داره حتما اونارو تقویت کنین اینکه هی تلاش براتغییربشه وسرانجام نرسه سرخوردکی میاره شما همینی روى اون وجه اخلاقیت یا رفتاریت که شاخصه روتقویت وبها بده وروى اونا کار بشه به نظرم بهترجواب میده
   آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
برا مسال خانمی بلندحرف زدنش خیلی براش ناراحته خب درسته بهتره ارام وتامنینه حرف بزنه أما همین خصلت خیلی جاها نکات مسبتی هم داشته مسلا توی جلسه أی تونسته محکم وبلند حافظ رابزنه خانم وکیل یا تونسته توی مدرسه ریس انجمن مادران کلاس بشه خب أین خصلت تونسته بعض کمک کنه ولازم نیس سرکوب بشه فقط باید مدیریت زمان ومکان داشته باشه
فرزان جان اتفاقا میخوام بکم همون منفیا که ما فکرمیکنیم فاجعه هس از دلش کلی نکته مصبت نهفته هس خوب فک کنیم ببینیم أین خصلتم جه خطواتی راازم دورکرده یا جقدر کمک کننده بوده
خانمی که افسرده هس هی بعض بکیم ببین خدابهت بجه دادن همسرخوب داده اخه جته فائده نداره بیماری جشم دلشو بسته اصلا بجه رانمیبینه ظاهرا بله غذاءهم درست میکنه براش ولی حسی نداره اون وجه از نداشته هاشو ببینن جیه اونوقت روى منفیا که ناراحتش کرده کارکنن ومصبتاشو براش هی هی تکرار کنن
دیدمسبت نه اینکه به خودمون دروغ بکیم نه واقعی واقعی مسال میزنم خانمی به عادت نابسند دروغ دجاره وواقعا ناراحته خب خود أین دروغ همه ما نمیتونیم بکیم انجام ندادیم یا هرکزانجام نمیدم میتونین جای دروغ هر خصلت نابسند بزارین خب أین خصلت کجاها به نفع بوده از کدورت یا دعوا جلو کرفته البته یاداور میشم زمان ومکان مناسب بوده حتما یا خجالتی بودن و....حتما نکته مسبتی براتون داشته
گفتید دفترچه درست کنیم. من این کار رو دیشب انجام دادم. کار سختی بود دلم نمیخواست درباره ی رفتار هایی که خوشم نمیاد اما انجامشون میدم بنویسم:( اما نوشتم. بعد شروع کردم جلوی هر مورد راه هایی که میشه بهبود دادشون رو هم نوشتم. احساسم اون لحظه بهتر بود چون با چند تا کار ساده میتونستم اون رفتار رو کنترل کنم. چیزی که این وسط اذیت میکنه اینه که گاهی یادم میره و خراب میکنم:(
عشق ، عشق و عشق