2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349269 بازدید | 18904 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش فرزان عزیزم من حس میکنم همه ی رفتار هایی که دوستشون ندارم اما انجام میدم به خاطر ذهن نا آرومم هست. انگار تمرکز ندارم اصلن. من توی یک لحظه به چند تا چیز باهم فکر میکنم و واقعن خسته شدم از این وضعیت. آروم کردن ذهنم رو بلد نیستم. کاش درباره ی آروم کردن ذهن و افکار هم حرف بزنیم هر وقتی که بقیه هم موافق بودن. من خیلی احتیاج به ارامش دارم.
عشق ، عشق و عشق
یه راه برای نظم دادن به فکر همون نوشتنه،مثلا اگر باید چندتا کار انجام بدی همزمان،اولویت بندی کن بنویس وبه ترتیب انجام بده،یه موقع ممکنه ذهنت به این دلیل ناارومه که با کسی درگیری داری،میتونی حرفایی که میخوای بهش بگی رو هم بنویسی رو کاغذ حتی ممکنه فحش باشه اما باور کن تو ذهنت اون درگیری حل میشه حتی اگه هیچ وقت اون حرفارو به اون ادم نگی
خب از جایی که هرمیون جان نیستن پس این هفته در مورد ظاهر صحبت میکنیم،تقریبا همه تاپیک شعبه یک رو خوندیم،امیدوارم موضوعاتی جدید و علاوه بر دانسته های قبلیمون بتونیم ارایه بدیم،موافقا،خواننده خاموشا،خواننده بی نظرا اگه پایه اید بزن لایکو تا شروع کنیم ا
ممنون فرزان جان نوشتن رو هم امتحان میکنم. من یه جورایی بخشی از زندگیم به نوشتن میگذره ولی تا حالا از فکرای توی سرم برای خودم بدون سانسور چیزی ننوشتم.. خسته شدم از این همه نا منظمی فکری
عشق ، عشق و عشق
به نظرم باید توی ظاهرمون ثبات داشته باشیم. من خانومی رو میشناسم که هربار ایشون رو میبینم یه جور متفاوته. مثلن یه مدت با چادر و روسری لبنانی دیده میشه یه مدت مانتوی کوتاه! توی مهمونی ها هم یک بار با لباس کاملن پوشیده ظاهر میشه ولی یه مدت بعد ممکنه ایشون رو با شلوار جذب ببینی پیش نامحرم! بعضی وقت ها موهاش زیر روسریش اصلن دیده نمیشه بعضی وقت ها هم فر میکنه تابش میده! به هیچ کسی حس خوب نمیده این بی ثباتی.
عشق ، عشق و عشق
خواننده خاموش چرا اخه؟ اینحا ورود برای همه ملکه ها ازاده...حرف زدن ازاده...ازهم یادمیگیریم و بهم یاد میدیم...خوب زندگی کردنو
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
ممنون از نوشته ها و مطالب جدیدی کزحمت کشیدین و تایپ کردین...خیلی عالی بود و ب حا.... من هم مثل هر انسانی دوست دارم رشد کنم و روز ب روز بهتر بشم...ب کمک همه شما هم نیاز دارم.... مدیریت زمان گفتنش راحته ولی انجام دادنش بسیار سخت....فقط با نوشتن برنامه روزانع،نمیشه برنامه ریزی....مرد عمل باید بود
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
منظورتون از ظاهر پوشش بود؟؟؟
به نطر من در درجه اول باید سعی کنیم پوست خوبی داشته باشیم ک با یک من آرایش نخوایم عیب هامون رو بپوشونیم، صافی و شفافی پوست صورت و نرمی و لطافت دست مهمه.. چون وقتی ک با دیگران دست میدیم و روبوسی میکنیم جلوه بسیار خوبی داره..
همیشه بوی خوب و مطبوعی بدیم به تناسب فصل عطر استفاده کنیم ک زننده هم نباشه...
پوششمون هم همیشه متناسب با مکانی باشه ک میریم..
مثلا توی بازار،پاساژ یا مغازه کفش با پاشنه 10 سانتی وااااقعا جلوه بدی داره...
یا توی مهمونی رسمی اسپرت پوشیدن به نظرم زیاد جالب نیس... یا مثلا مراسم عزا،مسجد یا حرم ، آرایش کردن خیلی زننده هستش..
اینا چیزایی یود ک توی ذهنم بود باز یادم اومد مینویسم
در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍
سلام دوستان.دلم براتون تنگ شده بود اما خب یه مدت کمتر سراغ اینترنت میام بخاطر این تو دلی دوستای گلم من ارشد روزانه قبول شدم و فاطله دانشگاه تا شهر خودم فقط دوساعته اما میترسم رفت و آمد برای جنین ضرر داشته باشه از طرفی خیلی موقعیت خوبیه همه میگن فقط هفته ای دوروز کلاس داری ولی یه ترسی دارم از مسیر رفت و برگشت هرچند که اتوبان هس و راه طولانی نیست میشه کمکم کنید؟هنوز ثبت نام نکردم