دوست جونام من از لیست خودم شروع میکنم
1- روزه 30 دقیقه نرمش( حرکات کششی)
2-توجه به برنامه غذاییم(حتما روزی 6 لیوان اب ،2 لیوان شیر،5وعده میوه و سبزی و البته حذف نوشابه چیپس و مایونز) سیبزمینی ابپز هم خیلی خوبه به عنوان جایگزین سرخ کردنیش
3-هرروز 30 دقیقه جلوی اینه به خودم نگاه کنم ،میمیک صورت،ارایش مدل موی مناسب ،طرز نگاه کردن ظریف و ایده ال رو تمرین کنم(30 دقیقه میتونه تقسیم بشه در طول روز،اصراری نیست یکسره ثابت وایسم که خسته شم)
4-روزی 30 دقیقه حتما فایل صوتی زبانم رو گوش بدم که کم کم اماده شم برای تافل ایشالا،روزی 10 تا لغت هم یاد بگیرم
5_قبل از حرفی که میخوام بگم بیشتر فکر کنم،حالت دستور و امرو نهی نداشته باشم
6-وقتی چندتا کار باهم پیش میاد اخم نکنم و استرس نگیرم،یه نفس عمیق با ارامش کارارو بر اساس اولویت برنامه ریزی کنم و انجام بدم
7- تلاش کنم مهربونتر و گرم تر باشم و البته شادو شوخ و سرزنده،حرفی هم تو دلم نگه ندارم بلکه با بیان مناسب مطرح کنم که بعدا باعث خود خوری نشه 8_b0-محول کردن یه سری کارا به دیگران،انقد سوپر من بازی در نیارم 100 تا مسولیت برای خودم درست کنم،با یه نمیتونم گفتن خودمو از کار اضافی راحت کنم 9- استارت پایان نامه رو بزنم،در هفته یه روز حتما برم کتابخونه بقیه روزا هم حداقل 1 ساعت نت برداری و تایپ کنم
و برای اینکه کم نیارم و زود نا امید نشم این شعارو برای خودم گفتم dont stop
چون واقعا به این نتیجه رسیدم انجام دادن یه کاری حتی به شیوه اشتباه بهتر از دست روی دست گذاشتن و هیچ اقدامی نکردن هست
پس بزن به دل جاده دختر،تو می ترکونی