2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349261 بازدید | 18904 پست
خوبم عزیز دلم،ببین روی نکات مثبتت تمرکز کن و سعی کن تقویتش کنی،روی مثلا کاری که انجام ندادی و به نظرت بد شده زیاد فکرتو درگیر نکن،من خودمم همبنطوری هستما ،ناخوداگاه رو یه نکته منفی انقد میشینم فکر میکنم و خودمو سرزنش میکنم که یهو میبینم ای داد بیداد چقد انرژیم اومده پایین چقد تو لاک خودم رفتم،نمیدونم شاید به دلیل پایین بودن اعتماد به نفسه،اما به نظرم درست اینه که یه نفس عمیق بکشی سرتو بگیری بالا و به خودت بابت کارای خوبت افتخار کنی،بابت نکاتی هم که رعایت نکردی بگی فدای سرم ایندفعه میترکونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوم های ظریف :) طوبی جااان عالی بودی، خیلی خوبه انقدر حواست به خودت و ظریف بودنت هست عزیز. ولی چرا خودت رو اذیت میکنی با افکار منفی! ما میخوایم ظریف باشیم تا به عنوان یک زن یا دختر زندگی بهتر داشته باشیم و حال خودمون بهتر باشه، قرار نیست خودمون رو اذیت کنیم و مثل ماشین زندگی کنیم که. این که مدام بخوای فکر کنی کی از تو بهتره مثل نامادری سفید برفی میشی(شوخی میکنم). خودت رو دوست داشته باش عزیزم، حتا اگر توی جمعی که هستی بقیه از تو بهتر باشن حتا اگر فکر میکنی به چشم نمیای. این خیلی خوبه که میخوایم عالی باشیم ولی نه به قیمت ِ از دست دادن لحظه هایی که میشد توش شاد باشیم اما الکی خوش نگذروندیم...
عشق ، عشق و عشق
چند وقت پیش دیدم هر کاربری که موضوعی براش دغدغه ست و میاد مطرح میکنه و تاپیک میزنه بقیه ضدش تاپیک میزنن که دروغ میگه!!! خیلی دور از ظرافت بود. این خیلی خوبه که توی دنیای مجازی هم مثل دنیای واقعی بخوایم که سالم رفتار کنیم. حرف های زشتی به هم نسبت میدادن خانوم هایی که سن کمی نداشتن و حتا شاید مادر هم بودن! میتونستن اگر از طرز فکری یا بحثی خوششون نمیاد بدون حرف آزار دهنده ای اونجا رو ترک کنن این میشد ظرافت! البته منظورم این نیست که نظرمون رو نگیم. میتونیم نظر بدیم اما بدون خشونت و حرف زشت و غرض ورزی :)
عشق ، عشق و عشق
دوستای خوشگلم صبحتون بخیر امروز یه فکری به ذهنم رسید که گفتم باهاتون مطرح کنم و اگه موافق بودین اجراش کنیم اینه بشینیم از صفات خودمون چه خوب چه بد یه لیست تهیه کنیم ،انجوری که دوست داریم باشیم رو تجسم کنیم و برای رسیدن بهش کارایی که لازمه انحام بدیم رو هم بنویسیم،لیست میتونه شخصی باشه،هرکی هم دوست داره میتونه اینجا با بقیه مطرح کنه،من خودم میخوام اینجا بگم و 40 روز به خودمون زمان بدیم برای احرا کردنش(میگن کاری که 40 روز انجام بشه دیگه ملکه ذهن میشه)
البته بگم این فکرو طوبی جون گفت چند صفحه قبل،یادم نیست دقیق صفحشو،اما به نظرم وقتی اینجا یه همچین چیزی رو مطرح کنیم انگار،در برابر هم مسول میشیم،مثل زمان کنکور که پشتیبان داشتیم درس خوندنمونو پیگیری میکرد،حالا ما تو این جمع دوستانه پیشرفت همدیگرو پیگیری کنیم،خواننده های خاموشم میتونن مارو همراهی کنن،حالا موافقا دستا بالا ببینم چند نفریم????
من خیلی درگیر دل دردای پسرم هستم و نمیتونم مرتب بیام سر بزنم..... موضوع هفته پیش را کم و بیش خوندم و خیلی خوب بود،یاداوری بود برای من،اگر مایل هستین این هفته درموردمدیریت زمان حرف بزنیم
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
اینکه چطور سحرخیزباشیم...چطور برنامه ریزی کنیم...چطور کارهای عقب افتاده را انجام بدیم...چ کنیم ک وقت کم نیاریم درطول روز....چطور فرصت کنیم ک ب همه اهدافم.ن درطول روز برسیم...
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
سلام هرمیون جان،امیدوارم کیان کوچولو زود زود خوب بشه موضوعاتی که گفتی خیلی خوب و کاربردی هستن به نظرم ما اگه لیستمون رو بنویسیم حتما این مواردی که گفتی لازم هست،اگر موافق باشی همه لیستمونو بگیم،استارت کارو بزنیم،و در راستای نیازمون به تغییر با اولویت بندی موضوع بحت مثل همین مدیریت زمان که گفتی رو پیش میگیریم
سلام خانومای نازنین فرزان جان منم موافقم با شما و منم شخصا لیستو تهیه میکنم و اینجا مطرح میکنم هرمیون عزیزم پسرتون بهتر شدن؟براشون آرزوی سلامتی و تندرستی میکنم،انشالله هر چ زودتر دل دردشون رفع میشه
دوست جونام من از لیست خودم شروع میکنم
1- روزه 30 دقیقه نرمش( حرکات کششی)
2-توجه به برنامه غذاییم(حتما روزی 6 لیوان اب ،2 لیوان شیر،5وعده میوه و سبزی و البته حذف نوشابه چیپس و مایونز) سیبزمینی ابپز هم خیلی خوبه به عنوان جایگزین سرخ کردنیش
3-هرروز 30 دقیقه جلوی اینه به خودم نگاه کنم ،میمیک صورت،ارایش مدل موی مناسب ،طرز نگاه کردن ظریف و ایده ال رو تمرین کنم(30 دقیقه میتونه تقسیم بشه در طول روز،اصراری نیست یکسره ثابت وایسم که خسته شم)
4-روزی 30 دقیقه حتما فایل صوتی زبانم رو گوش بدم که کم کم اماده شم برای تافل ایشالا،روزی 10 تا لغت هم یاد بگیرم
5_قبل از حرفی که میخوام بگم بیشتر فکر کنم،حالت دستور و امرو نهی نداشته باشم
6-وقتی چندتا کار باهم پیش میاد اخم نکنم و استرس نگیرم،یه نفس عمیق با ارامش کارارو بر اساس اولویت برنامه ریزی کنم و انجام بدم
7- تلاش کنم مهربونتر و گرم تر باشم و البته شادو شوخ و سرزنده،حرفی هم تو دلم نگه ندارم بلکه با بیان مناسب مطرح کنم که بعدا باعث خود خوری نشه 8_b0-محول کردن یه سری کارا به دیگران،انقد سوپر من بازی در نیارم 100 تا مسولیت برای خودم درست کنم،با یه نمیتونم گفتن خودمو از کار اضافی راحت کنم 9- استارت پایان نامه رو بزنم،در هفته یه روز حتما برم کتابخونه بقیه روزا هم حداقل 1 ساعت نت برداری و تایپ کنم
و برای اینکه کم نیارم و زود نا امید نشم این شعارو برای خودم گفتم dont stop
چون واقعا به این نتیجه رسیدم انجام دادن یه کاری حتی به شیوه اشتباه بهتر از دست روی دست گذاشتن و هیچ اقدامی نکردن هست
پس بزن به دل جاده دختر،تو می ترکونی