2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349264 بازدید | 18904 پست
صبر کنیم بقیه دوستان هم بیان شاید با موضوع موافق نبودن
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامت عزیزم
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
آسمان میخواند امشب قدسیان دف میزنند حوریان کِل می کشند و خاکیان کف می زنند شیر عاشق کش! کدام آهو دلت را برده است؟ تیغ مرحب جو! کدام ابرو دلت را برده است؟ آسمانی بی کرانی، عاشق دریا شدی آمدی آیینه ی انسیه ی حورا شدی امشب ای زیباترین! ای دلبر کوثر بیا! شب، شبِ عشق است، ای داماد پیغمبر بیا! «سالروز ازدواج امیرالمومنین(ع) و حضرت زهرا(س) مبارک
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
سلااااام سلاااااااام صبحتون بخیر خوشگلاااااااا دوستان من دیشب ی موضوع دیگه به ذهنم خطور کرد "چیکار کنیم اولویت اول همسرمون باشیم" این شاید برای کسانی که خیلی وقته ازدواج کردن جاافتاده باشه اما برای نوعروسایی مثل من هنوز این مشکل هست... اگر همگی موافق بودین این موضوع رو شروع کنیم
نیستین؟
سلاااااااام روز همگی بخیر بانو جونم موضوعاتت خوبن گلم فقط در مورد چگونه اولویت اول همسرمون باشیم قبلا صحبت کردیم.یادمه آتنا اومد پرسید چطور همسرمونو وابسته کنیم من و لمیا پیشنهاد دادیم بهتره بگیم چطور الویت همسرمون قرار بگیریم.البته ناگفته نمونه زیاد در موردش صحبت نشد و از طرف دیگه خوبه که باز هم با تجربه های جدیدمون در موردش صحبت کنیم
سلامممممممممممم
 امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
سلام ماشالله بزنم به تخته همه تون عای هستین من دوماهه شروع کردم به خوندن مطالبتون تازه امشب تموم شده من خیلی مشکل دارم باشوهرم و خانوادش میشه اینجامطرح کنم تا یادم بدید چیکارکنم که زندگیمون خوب شه؟

بدون حضور خدا جایی نرو به خیالت که به آبادی میرسی؟ نه رفیق! چراغی که در سیاهی میدرخشد چشم گرگ است...!!! خدای مهربونم اجازه بده منم مادر شم...خواهشا...برام دعاکنید