2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349269 بازدید | 18904 پست
سلام خشگلا چطورین؟؟ آخر هفته اسباب کشی داشتم بلاخره خونه جدا کردم با خودم قرار گذاشتم که زیاد عصبی نشم.(اما باورکنین نمیشد.وقتی میدیدم همسرم از بس خسته هست داره از سهل انگاری میکنه و همچنین کارگرها هم زیاد براشون مهم نبود که چطوری اسباب حمل کنن)شیشه جلو مبل شکست همسری هیچی نگفت تا آخر سر خودم فهمیدم.اما ی بحث کوچولو به خاطر خستگی زیاد و درد پری با شوشو کردم جلوی خانوادم . مادرهمسرم هنوز خبر نداره که ما از اونجا رفتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر من اینه زندگی مشترک وپیدا کردن نقاط و نکات مثبت در زندگیهامون... واااااااااااای گل یخ جون آفرین باورم نمیشه خونتو جدا کردی من از تاپیک سیاست زنانه میشناسمت اصلا فکر نمیکردم به این زودی موفق بشی تبریک میگم خانمی همیشه خوشبخت باشی
خدای مهربونم خیلی دوستت دارم.
هرمیون جان من اصلا نمیخواهم موج منفی بفرستم ولی آخر هفته چون همسرم سرماخورده بود خیلی حالمو گرفت انقدر غر زد و بداخلاقی کرد حتی با پسرم ولی من هیچی نمیگفتم یا کوتاه براش توضیح میدادم دیگه دیشب واقعا شورشو درآورده بود دید که من از صبح جمعه چقدر دارم کار میکنم گفت تو برای خودت چقدر کار میتراشی بعد هم بدون اینکه من چیزی گفته باشم گفت اگه من تو این خونه نباشم هیچی از دستت بر نمیاد در صورتی که همه کارهای خونه رو من میکنم خلاصه بد اخلاقیاشو با من کرد باباش که یه سر اومد خونمون کلی قربون صدقه اش رفت منم کمی باهاش سرسنگینم یکی دو جا هم که دیگه حرفای بدی زد منم جوابشو دادم اما در کل از اینکه حاضر جواب نبودم راضی بودم...
خدای مهربونم خیلی دوستت دارم.
سلام به همگی
بچه ها من متاسفانه گاهی نمیتونم خودمو بیخیال نشون بدم وزود توچهره م ناراحتی وعصبانیتم دیده میشه.
مثلا دیروز خونه مادرشوهرم سرسفره ناهار خواهرشوهرم برداشت به همسرم گفت داداش زود تو مشهد خونه بخر که چندماه دیگه که زایمانم هست راحت باشم(ما یکی از شهرای نزدیک مشهدهستیم) چندبارم با نازو عشوه گفت.
.حالا ماخودمون صدتا برنامه ومشکل داریم.میخام عروسی بگیریم خونه اجاره کنیم....
اابته تصمیم داریم مشهد خونه بگیریم ولی نه به این زودی...
بنظرتون باهمچین رفتارهای خواهرشوهرم چه برخوردی کنم!؟همیشه با پول همسرمن برنامه ریزی میکنه
ومن همیشه ساکتم وچیزی نمیگم..
شمابودین چیکارمیکردین؟!
به نظرتون مستقیم با همسرم صحبت کنم وبگم من ازاین حرفای خواهرت ناراحت میشم.؟!
****ممنون میشم واسه باز شدن گره کارم صلوات بفرستین****
هلوجان،دوست عزیزم،البته ما اینجا مرتبا تکرار میکنیم ک نباید عصبانی بشیم،نباید حاضرجوابی کنیم،باید باصبروحوصله همه مشکلاتمونو حل کنیم،من اصلا نمیگم بهت ک چرا یکمی عصبی شدی و جواب همسرتو دادی،چون این خیلی طبیعیه،ما سنگ نیستیم ...و صبرمونم حد و اندازه ای داره،ولی مهم اینه ک اون روز را بدون تنش زیاد پشت سر بگذاریم،مسلما فردا،هردو یادتون رفته ک دیروز چ رفتارها و صحبتهایی داشتین،کمی هم ب همسرتون حق بدیم،مردها مثل مانیستن و ب اندازه ماصبر و ارامش ندارن،والبته تاپیکی هم ندارن ک این ظرافتها را بهشون یاد بده....شما صبور باش و بدون منت خوبی کن،مطمئن باش خدا داره تو را میبینه و کمکت میکنه،شما خانم خونه هستی و ایجاد ارامش توخونه وظیفه شماست،همینجور ب رفتار اروم و با متانتت ادامه بده،شاید زمان ببره ولی تاثیرشو خواهی دید
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
البته همه ما خانمها میدونیم ک وقتی اقایون مریض میشن چقدر غیر قابل تحمل و وحشتناک میشن....ونمیتونن درک کنن ک زنها هم دقیقا همینقدر ممکنه بیمار بشن...خخخخ فکر میکنن مختص خودشونه.... ازنظر اونها سرماخوردگی برابری میکنه با بدترین سرطانها
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
پرینوش جان من رفتم صفحه ای که گفتین ولی وقتی قسمت دانلود که زرد رنگ میشه میاد میزنم میزنه دانلود ولی باز بسته میشه‌از لینکشم میرم ارور404میده.خواهشا اگه کسی همشو فایل پی دی اف داره خصوصی برام بزاره.من خ نیاز دارم بخونم ولی واقعا دیگه خوندن همه صفحات تاپیک کمر شکنه.دوست جونا هرکی تونست کمک کنه دعاش میکنم
امضا کنم که چی بشه ؟😁😌😪
سلام خوشگلااااا صبحتون پرتقالی روز خوبی رو براتون آرزو میکنم
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
سلام سلام صدتاسلام چندوقت پیش شوهرخواهرم به همسرم حرفی زده بود وایشون بسی ناراحت شدن وبهش برخورده بود.. من که ازخواهرم پرسیدم. گفت همسرمن منظورخاصی نداشته واون به همه این حرفو میگه. حالا بنظرشما من باید چیکارکنم؟طرف همسرمو بگیرم وچی بگم تابفهمه طرفشم؟یا طرف خواهرم وشوهرشو وبگم اونا منظوری نداشتن و...؟! اصلا به همسرم بگم من ازخواهرم پرسیدم؟! راستی صفحه قبلم یه سوال پرسیدم.ممنون میشم کمکم کنید
****ممنون میشم واسه باز شدن گره کارم صلوات بفرستین****
سلام بانوی شب جان مجبوری طرف یکیشونو بگیری؟ شوهرت خیلی ناراحته؟
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.